Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunlar koskoca internet reklam şirketleri değillermi nokia bunlara parayı veriyor ama bunlar sırtlarından kazandıkları sitelere paralarını ödemiyolar.
Bunların aç kalmaları yakındır yada açlıktan böyle yapıyolar
Koskoca İnternet Reklam Şirketi ve Zapmedya? daha ilk baştan nokia game başladığında burda çoğumuz yazdık kodlardaki karışıklıkları özensizlikleri daha verdikleri kodlardan para falan kazandırmicakları açıktı. bence ne mail atıp kendini üz stres yap ne de umut et. hiç zannetmiyorum. şans eseri gönderirlerse yine bi haksızlık çıkar o işten.
bi kere kodlardaki gerzeklik hakkında konuşmak için ilk nokia game başladığında aramıştım. bunu konuyla ilgili bi başlığa da yazdım ordan arama yaptırarak detaylı okuyabilirsin neyse aradım bi kız çıktı toplantda onlar dedi peki oldu o zaman dedim kapatırken oldu byeeee diye kapattı telefonu. büyük ihtimalle eve sobanın kenarına atmışlar bi pc kayınço görümce baldız hedemedyayız biz hödemedyayız biz diye şoolmuşlardır çok var öyle
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.