İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Zaytunga rakip olabilir miyim sizce?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
Gülecekseniz eğer edebinizle gülünüz. zuhahhahahahaha gibi söylemlerden kaçınızınız. Bir kaç tane haber yazdım blöga. sizce gelecek var mı?
buraya tıklayınız...

srgn03

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle başarılar. Alışılmış bir şeyi yıkmak için çok çalışman gerekir. Zaytung sonuçta haberlere konu olmuş bir site. İnsanlar sitemi neden zaytunga tercih etsin ? diye düşünüp farklı bir kaç şey de bulabilirsen senin adına daha iyi olur. Video haber yoksa yapabilirsin diyecektim ki varmış zaytung'da. :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
zaytungun haberleri çok resmi, bende biraz fark var

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
yilin_gulme_rekoru_25082010_1016_flv.jpg

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
hocam zaytung da çok ciddi bi yazar kitlesi var. eğer bi grup kurarsan nden olmasın. bu tarz haber yazılabilir. hatta subdomainle ona has bi yer kurarsan bende grubunda olabilirim. sen depresansın büyük düşün

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Zeyting mi zeytun mu her ne şeyse zaytungmuş; sen çerez diye yersin, hatta zeytin diye yer, çekirdeğini püf diye ağzından fırlatırsın.
O derece yani...
Sonra herkes oha felan olur; sende o ışığı gördüm ben...
Sana rep veremiyorum ancak forum birlik olup, bana rep verebilirsiniz.
Ne demiş atalarımız; el elden üstündür, aynı derede 2 kere çiş yapılmaz (yıkanılmaz da olabilir).

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Fena değil ama haberler çok uzun. Zaytungda daha çok 2-3 cümleyi geçmeyen son dakika haberleri ilgi görüyor:)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
Fena değil ama haberler çok uzun. Zaytungda daha çok 2-3 cümleyi geçmeyen son dakika haberleri ilgi görüyor:)

onların haberleri çok uzun
benimde kendime göre son dakika haberlerim var, işte o haber başlıkları
http://depresan.net/son-dakika-heberleri

Zeyting mi zeytun mu her ne şeyse zaytungmuş; sen çerez diye yersin, hatta zeytin diye yer, çekirdeğini püf diye ağzından fırlatırsın.
O derece yani...
Sonra herkes oha felan olur; sende o ışığı gördüm ben...
Sana rep veremiyorum ancak forum birlik olup, bana rep verebilirsiniz.
Ne demiş atalarımız; el elden üstündür, aynı derede 2 kere çiş yapılmaz (yıkanılmaz da olabilir).

bende ki ışığı Alessandro Volta görmüştü zaten, bende sana rep veremiyorum, kimseye rep veremiyorum, acaba konumu açsam(k)
bi kere o söz yanlış
doğrusu;
iki kere de bir aynı ırmakta yıkanılmaz
bilinde gelin lütfen

hocam zaytung da çok ciddi bi yazar kitlesi var. eğer bi grup kurarsan nden olmasın. bu tarz haber yazılabilir. hatta subdomainle ona has bi yer kurarsan bende grubunda olabilirim. sen depresansın büyük düşün

bizim yazarlarımızda gayet ciddi saçmalıcaklar, atılımgaçlarımı açtım bekliyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.