İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Zengin olmayacaksiniz, ama saglam para kazancaksiniz

S

servet korkmaz

Misafir
,

Nette büsürü para kazanma yöntemler bulunmakta, iyisi var dolandiran da. En güvenilir Google bence.

Hollandada Bill2000 firmasinda calisiyorum ve bizimde ortaklik programimiz var. absürt ve non absürt sitelerimize trafik yönlediren webmasterlara iyi para ödüyoruz. Yalniz, pay per click degil, sadece satis üzerine.

Avrupadan trafik size dakika başına €0,42 kazandırak (Telephone Direct, dialer değil yani). Türkiyeden ziyaretciler şu an sadece kredi karti ile sitelerimize girebiliyorlar. Bu traffik size üyelik başına €10 kazandıracak. Yakında Telephone Direct sistemimizi Türkiyeye de uygulayacagız.

Ortağımız olup para kazanmak için yapacağınız sadece iki iş var. Sitemizdeki başvuru formunu doldurmak ve sitenize eklediğiniz linklerle, banner veya galerilerle ziyaretçilerinizi bize yönlerdirmek.

Tabiki zengin olmayacaksiniz, yok öyle bisey, bunu söyleyen de yalancidir. Su ana kadar hic kimse ortaklik programi ile zengin olmadi. Ama iyi para alan webmasterlarimiz var, Türkiyeden de.

Bill2000 size ne kadar kazandırabilir hemen öğrenin. Sitemizi ziyaret edin veya her türlü soru ve bilgi için bana ulaşın.

http://www.bill2000.com/main.php?lang=tr

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkiyeden ziyaretçilerde kredi kartından başka bi sistem yoksa bence pek bi işe yaramaz ..

M

murfy

Misafir
banka swift/bic kodu
banka iban numarası bunlar ne oluyo anlamadım bi yardımcı olun ne yazıcaz bu yerlere

S

servet korkmaz

Misafir
Her bankanin özel swift/bic kodu ve Iban numarasi vardir, uluslar arasi ödemeler icin bu numaralar gerekli. Bunlar olmadan kazancinizi havale edemeyiz. Swift/bic kodu ve IBAN numarasi icin bankaniza basvurun.

S

servet korkmaz

Misafir
Türkiyeden kredi karti ile ödeyen ziyaretciler var, ama haklisiniz, baska bir sistem olsa daha cok ödeyenler olacak. Bunun icin yakinda Telephone Direct sistemimizi Türkiyeye uygulamayi planliyoruz. Bu sistemle ziyaretci telefon ile özel Pin-sifresi alip bu sifreyle sitelerimize girebiliyor.
Fakat kredi karti ile ödeme istegini sakin kucumsemeyin: Kudurdum.com'un bir üyelik sistemi var.Her gün üyelik satıyorlar, havale ile! Bu arkadasimiz ödelemer icin kredi karti sistemi aramakta!

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba servet bey sitenizde vermiş oldugunuz msn adresi msn tarafından onaylanmamış :) ilgilenin isterseniz veya kullandıgınız baska bir msn varsa pm atın veya buraya yazında bir görüşelim başarılar.

S

servet korkmaz

Misafir
Bilginize

Arkaslardar,

bazi webmaster arkadaslarimizin ödemeler hakkinda sorulari var. Kazanclari neden bir ay gec ödüyorsunuz? en cok soruluyor. Bill2000 hakkinda SSS'dan bazi sorular:

http://www.bill2000.com/help_faq.htm?lang=tr

" Bill2000 webmastırların kazancını ne zaman havale ediyor?
Önceki ayın kazancı gelecek ayda ödeniyor, yani bir ay sonra. Örneğin: Şubat ayın kazancını Mart ayın sonunda havele edilir. Banka numaranızı kaydolma formune yazmayı unutmayın!"

" Kazancımı almak için en az ne kadar kazanmam gerekiyor?
Bankanız Hollanda dışında ıse en az €50 kazanmanız gerekiyer. Hollanda içinde ise €10."

Kazancınızı neden bir ay geç ödüyoruz kısaca acıklamaya çalışacagım:

Hollandanın telefon hatları KPN’nin elinde (Hollandanın Turk Telekom’u diyebiliriz) ve Telephone Direct için kullandıgımız 0900 numarayı KPN den kiraliyoruz. Bu 0900 numarasından olusan kazancımız KPN tarafından bir ay gec alıyoruz, dolayısıyla webmasterlarımıza paralarını da bir ay gec ödemek zorunda kalıyoruz.

S

servet korkmaz

Misafir
Ilke önce bill2000 programımıza ilgi gösteren arkadaslara teşekkür etmek istiyorum.

Bazi webmaster arkadaslarimiz programimiza üye olmadan önce bir kac örnek banner kodu istediler. Veya üye olmuş ama kod olusturmada zorluk yaşadılar.

Bizim reklam aletlerinden örnek olarak bir kaç kod olusturdum: mini resim galeri, maxi resim galeri, video popup, banner ve textlink. Isteyen bana mail atsin veya özel mesaj göndersin. Kodlari direkmen buraya ekleyi düsündüm, ama bu forum kurallarina aykiri galiba.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya su dogum tarihi nasıl yazacaz elli türlü yazdım cık olmadı msn e ekledim onaylarsan görüşelims

H

HoBaa

Misafir
Öncelıkle samımıyetınız ve yaptıgınızdan ötürü teşekkürlerimi ve başarılarımı sunuyorum.

Ancak kafama takılan bazı sorular var.

ne tur bır kazanc ıstatıstıgı verebıleceksiniz.?

mesela ben sıze gunde 1000 kullanıcı yollarsam aylık ortalama kazancım ne olucaktır ?

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenizi biraz inceledim absürt icerikli oldugu icin normal sitelerin katilmasi biraz zor olucak gibi ornegin webcam aletlerine tikliyoruz orda ciplak bayanlar cikiyor webcamla ciplak bayanlarin ne alakasi var, bence genel hizmet verseniz siteniz daha cok prim yapar bu sekilde tum webmasterler katilmak ister..

saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.