Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar yaklasık 3 haftadır sitemde mesela 10 tık var 0,05 cent var ne demek bu. hergün oluyor hemde hergün. ben bedava reklam mı yayınlıyorum. bu benim zoruma gitmeye başladı. sizin görüşünüz nedir? bazı reklamlar 0 cent mi veriyor?
Tabiki google her reklama yüksek miktarda ücret vermiyor .. Bazı kelimelere yüksek verirken bazı kelimelere düşük verebiliyor .. Site içeriğinden kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ..
Arkadaşlar bir şeyi farkettim. Reklama tıklanıp sayfa açılmadan pencere kapatılırsa o tık olarak görülüyor ama 0,00 veriyor. ben bir iki kere yanlışlıkla tıkladım ve durdurdum browserı sonra bu tıkların yansıması bu şekilde oldu. Ancak bazı tıkların 0,01 değerinin altına düştüğü de bir gerçek bu aralar bayağı var bende.
Arkadaşlar bir şeyi farkettim. Reklama tıklanıp sayfa açılmadan pencere kapatılırsa o tık olarak görülüyor ama 0,00 veriyor. ben bir iki kere yanlışlıkla tıkladım ve durdurdum browserı sonra bu tıkların yansıması bu şekilde oldu. Ancak bazı tıkların 0,01 değerinin altına düştüğü de bir gerçek bu aralar bayağı var bende.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.