Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl güncellenmiş durumda anlayamadım...
eğer ögleden sonraya kadar tıklama ve gösterimleri saymıyor ondan bahsediyorsan.
sorun yok her zamanki hali...
bende de 10 gosterim 1 click var su anda bu saate kadar bekledim. Verilerin guncellenmedigini gorunce genel bir problem olup olmadigini ogrenmek icin burda sormaya karar verdim.
donan süreç içindeki gösterim ve tıkları yuttu gene galiba google Bu başıma gelen 2. oldu
Google'yi savunan ilk topicimdeki arkadaşlarda gene googleyi savunsun gene olmuyo
Istatistikler duzeldi ve guncellenmeyen kazanclar ayni seyrinde devam ediyor su anda herhangi bir sekilde silinme durumu soz konusu degil. Tiklamalari sayilmayan arkadaslar email atsin isterlerse.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5