1.2XX Milyonluk durgun sayfa satışı
Facebook Sayfanızın linki: Pm ile verilecektir
Facebook Sayfanızın içeriği: Komedi, Fan sayfası
Sayfanızın Üye Sayısı: 1.283 Milyon küsür
Günlük ortalama eklenen üye sayısı: Dediğim gibi durgun bir sayfa
Sayfa İçin istenen Ücret: Pm lütfen
Ödeme Şekli: Garanti Bankası, İş bankası, nakit
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler: Sayfayı 13 Haziran 2008'de kurdum. Ve o günden bugüne kadar hep göz bebeğim olmuştur. 2008'den bu yana, bu sayfa için facebook kodları öğrendim ve yazmadığım kod kalmadı, paylaşımları ara vermeden kesintisiz olarak yaptım ve hatta bu sayfa için bazen uyku bile uyumadım diyebilirim. O zamanlar otolike vs. herhangi bir program olmadığı için tamamen kişisel becerilerim sayesinde bugünlere getirdim. Sayfa tamamen organiktir, dediğim gibi otolike vs. program (ilk defa duyuyorum diyebilirim) kullanılmamıştır. Bu yüzden en az 6000 TL civarında ücret beklentim var. Pazarlık payı yapılır.
Ekli dosyayı görüntüle 4188
Ciddi alıcılar pm yolu ile ulaşırlarsa sevinirim.
Saygılarımla..
Facebook Sayfanızın linki: Pm ile verilecektir
Facebook Sayfanızın içeriği: Komedi, Fan sayfası
Sayfanızın Üye Sayısı: 1.283 Milyon küsür
Günlük ortalama eklenen üye sayısı: Dediğim gibi durgun bir sayfa
Sayfa İçin istenen Ücret: Pm lütfen
Ödeme Şekli: Garanti Bankası, İş bankası, nakit
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler: Sayfayı 13 Haziran 2008'de kurdum. Ve o günden bugüne kadar hep göz bebeğim olmuştur. 2008'den bu yana, bu sayfa için facebook kodları öğrendim ve yazmadığım kod kalmadı, paylaşımları ara vermeden kesintisiz olarak yaptım ve hatta bu sayfa için bazen uyku bile uyumadım diyebilirim. O zamanlar otolike vs. herhangi bir program olmadığı için tamamen kişisel becerilerim sayesinde bugünlere getirdim. Sayfa tamamen organiktir, dediğim gibi otolike vs. program (ilk defa duyuyorum diyebilirim) kullanılmamıştır. Bu yüzden en az 6000 TL civarında ücret beklentim var. Pazarlık payı yapılır.
Ekli dosyayı görüntüle 4188
Ciddi alıcılar pm yolu ile ulaşırlarsa sevinirim.
Saygılarımla..