Facebook Sayfanızın linki : (Pm İle Verilebilir.)
Facebook Sayfanızın içeriği :Genel
Sayfanızın Üye Sayısı :1.300K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : (2000-4000)
İstenen Ücret : (25 TL - 16$)
Üstte Kalma Süresi 45 DK ( Sonrasında Silinir )
Alabileceğiniz Reklam Türleri : (Topluma Hitap Etmesi Yeterlidir.)
Ödeme Şekli : Vodafone TL - Paypal - Akbank (Havale - Eft ) Eft Hafta İçi İçin Geçerlidir
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : 1.300k hayran toplam 9 sayfadan oluşur,
Haftalık Reklam : 150 TL
Aylık Reklam : 450 TL
Msn : [email protected]
* reklam süresince normal bi linki gösterip 10 dakika sonra linki otolike sayfasına çevirenler tesbit edilirse linkleri direk sayfadan kaldırırım ve ödemesi yanar..
* reklam fiyatlarımın pahalı olduğunu söyleyip başkalarıyla karşılaştırma yapanlar ve düşük piyasayı dahada düşürmeye çalışanlar hiç benle boş yere konuşmasınlar. ben zaten indirim konusunda gerektiği yerde gereken güzellikleri yapıyorum..
not : anlaştığımız saatler içerisinde reklamı ben yayınlarım ve süresi bittiğinde silerim. siz o süre zarfında reklamın yayınlandığını kontrol etmediyseniz, ve reklamımı yayınlamadınız diye iftirada bulunursanız.. KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM
Facebook Sayfanızın içeriği :Genel
Sayfanızın Üye Sayısı :1.300K
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : (2000-4000)
İstenen Ücret : (25 TL - 16$)
Üstte Kalma Süresi 45 DK ( Sonrasında Silinir )
Alabileceğiniz Reklam Türleri : (Topluma Hitap Etmesi Yeterlidir.)
Ödeme Şekli : Vodafone TL - Paypal - Akbank (Havale - Eft ) Eft Hafta İçi İçin Geçerlidir
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : 1.300k hayran toplam 9 sayfadan oluşur,
Haftalık Reklam : 150 TL
Aylık Reklam : 450 TL
Msn : [email protected]
* reklam süresince normal bi linki gösterip 10 dakika sonra linki otolike sayfasına çevirenler tesbit edilirse linkleri direk sayfadan kaldırırım ve ödemesi yanar..
* reklam fiyatlarımın pahalı olduğunu söyleyip başkalarıyla karşılaştırma yapanlar ve düşük piyasayı dahada düşürmeye çalışanlar hiç benle boş yere konuşmasınlar. ben zaten indirim konusunda gerektiği yerde gereken güzellikleri yapıyorum..
not : anlaştığımız saatler içerisinde reklamı ben yayınlarım ve süresi bittiğinde silerim. siz o süre zarfında reklamın yayınlandığını kontrol etmediyseniz, ve reklamımı yayınlamadınız diye iftirada bulunursanız.. KESİNLİKLE SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM