- Reaction score
- 0
Merhaba Arkadaşlar , OyunCity.NET 'in Veritabanını Satıyorum. Oyunlardan 800-1000 Tanesi Hostta Bulunuyor , Diğer Oyunlar Başka Sitelerden Çekilmiştir. Tüm Oyunlar Açıklamalı + Resimli.
Bizde Başkasına Yüklettik Oyunları , Hepsi Tek Tek Elle Yüklenmiştir. Bizzat Kendim Tek Tek Onayladım , Boyutları Sabitledim Ve Ayarladım.
Tüm Veritabanı + 450 MB(.tar.gz formatında) Oyunlar Ve Resimleri Verilecektir.
Satış İşlemi Nasıl Gerçekleşecek ? : Size Gerekli Link'i Vereceğiz Oradan .tar.gz Formatındaki Dosyaları İster Makinanız Aracılığıyla Hızlı Bir Şekilde Host'unuza Çekersiniz , İster Bİlgisayarınıza İndirip Host'unuza Yüklersiniz
Oyunların Bulunduğu Site : www.oyuncity.net
Bu Veritabanı Hangi Script İle Çalışmaktadır ? : Veritabanımız "OnArcade" Adlı Scriptte Sorunsuz Çalışmaktadır..
Ücret : 50 YTL
Kaç Kişiye Satılacak ? : Maximum 3-4 Kişi Olarak Düşünüyoruz..
Son Olarak : İndirmek İçin Herkeze Ayrı Link Verilecektir. Yükleme İşlemi Bittiğinde Link Silinecektir. Oyunlar Ortalık Malı Olmayacaktır.
MSN Adresime Profilimden Bakabilir yada P.M İle Ulaşabilirsiniz
Teşekkürler , Saygılar . .
Bizde Başkasına Yüklettik Oyunları , Hepsi Tek Tek Elle Yüklenmiştir. Bizzat Kendim Tek Tek Onayladım , Boyutları Sabitledim Ve Ayarladım.
Tüm Veritabanı + 450 MB(.tar.gz formatında) Oyunlar Ve Resimleri Verilecektir.
Satış İşlemi Nasıl Gerçekleşecek ? : Size Gerekli Link'i Vereceğiz Oradan .tar.gz Formatındaki Dosyaları İster Makinanız Aracılığıyla Hızlı Bir Şekilde Host'unuza Çekersiniz , İster Bİlgisayarınıza İndirip Host'unuza Yüklersiniz
Oyunların Bulunduğu Site : www.oyuncity.net
Bu Veritabanı Hangi Script İle Çalışmaktadır ? : Veritabanımız "OnArcade" Adlı Scriptte Sorunsuz Çalışmaktadır..
Ücret : 50 YTL
Kaç Kişiye Satılacak ? : Maximum 3-4 Kişi Olarak Düşünüyoruz..
Son Olarak : İndirmek İçin Herkeze Ayrı Link Verilecektir. Yükleme İşlemi Bittiğinde Link Silinecektir. Oyunlar Ortalık Malı Olmayacaktır.
MSN Adresime Profilimden Bakabilir yada P.M İle Ulaşabilirsiniz
Teşekkürler , Saygılar . .