İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1.ci Zone.org Seo Yarışması Başladı

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla türk webmasterlarından böyle şeyler çıkmalı ve herkes desteklemeli bence. başarılar

Cyberay

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
2
gayet güzel bir uygulama bence sürenin uzun olması bir dez avantaj deil sadece boş zamnlarınız değerlendirerek bir şeyler yapabilirsiniz.birde bi şey kaznamasanız bile seo hakkında bir şeyler öğrenmiş olursunuz. Fena MI? :)

M

MasterTR

Misafir
aslinda play65 in yaptigi gibi oduller aylik olarak payla$tirilabilir.

ornegin her ayin birincisine 100$+1domain

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tür yarışmalar çok hoşuma gidiyor, katılmak isterdim ama elde pr6+ domain olmadan kazanmak zor.

Scorpion

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu tür yarışmalar çok hoşuma gidiyor, katılmak isterdim ama elde pr6+ domain olmadan kazanmak zor.

Tamamen yanlış bir düşünce.
Daha öncede görmüştük. diger yarışmadaki 1. olan arkadaşı sitesi pr6 degildi.
domaini subdomain di .
Yani pr ile o kadar çok ilgisi yok.

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya sadece meraktan soruyorum güvenilri ve karşılayabilirler değilmi bu ödülleri ?

Bu konuda kimsenin endişesi olmasın.

Ben adresi ilk defa duyuyorum, baktım google adına hiçbirşey yok kayıt olmadım... Eğer daha önceden paylaşım yapılan bir site olsaydı ve yarışma süresi bu kadar uzun olmasaydı katılırdım ama sitenizde hiç bu konuda bir paylaşım yazı vs. zaten olmamış... O yüzden ben sadece reklam olarak görüyorum... Kusura bakmayın.

Alanadının, google tarafından loglanan bir kayıda ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Paylaşım sitelerinde içini dolduran insanlardır, insan ağırlıklı sistemler paylaşımcılıkta kazanmışlardır ki, sitede oldukça paylaşımcı üye bulunmaktadır. Sizide hem paylaşıma hem de yarışmamıza davet ederim. Reklam olarak da görmeniz gayet doğal, çünkü yarışmanın konusu olan SEO=reklam=internet reklamcılığı. Arzu ederseniz yarışmacı tarafında yer almak istemezseniz sponsor tarafında yer alıp sizde reklamınızı yapabilirsiniz.

Saygılar

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamamen yanlış bir düşünce.
Daha öncede görmüştük. diger yarışmadaki 1. olan arkadaşı sitesi pr6 degildi.
domaini subdomain di .
Yani pr ile o kadar çok ilgisi yok.
neden tamamen! yanlış diyorsun? son cümlende de pr ile o kadar alakası yok diyorsun.
tamamen(kesinlik)- eşit değil -o kadar(ihtimal)
yani çelişik bir tezin var.
Elbette yüksek pr tek başına bir avantaj değil ama iyi bir avantaj.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.