TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Mehmet sözde pr den yararlanacaklar, birkaç sayfaya birşeyler eklemeye çalışıyorum ara ara, uygunsuz linkler ekleyen o kadar çok türk var ki. Ben bu türk insanındaki dengesizliğe bir anlam veremiyorum. Giderler eğitim ile ilgili siteyi heklerler, wiki de olduğu gibi projeleri bozarlar, artık kendi insanımız yabancıdan daha çok zarar verir halde.wiki'den ziyaretçi mi geliyor niye ekliyorlar ki hala?
nofollow artık linkler bir işlerine yaramaz
Haklısın... Sözde o heker siteleri TürkçüdürMehmet sözde pr den yararlanacaklar, birkaç sayfaya birşeyler eklemeye çalışıyorum ara ara, uygunsuz linkler ekleyen o kadar çok türk var ki. Ben bu türk insanındaki dengesizliğe bir anlam veremiyorum. Giderler eğitim ile ilgili siteyi heklerler, wiki de olduğu gibi projeleri bozarlar, artık kendi insanımız yabancıdan daha çok zarar verir halde.
Benim sitelerim orada aylardir ekliydi.sen oranin asayis müdürümüsünde siliyosun siteleri.Silmeni anlayisla karsiladim diyeyim peki orda baska o kategoriye uymayan baska sitelerde var onlari niye silmiyosun.Birde bu konuyu buraya niye tasiyosun?Mehmet sözde pr den yararlanacaklar, birkaç sayfaya birşeyler eklemeye çalışıyorum ara ara, uygunsuz linkler ekleyen o kadar çok türk var ki. Ben bu türk insanındaki dengesizliğe bir anlam veremiyorum. Giderler eğitim ile ilgili siteyi heklerler, wiki de olduğu gibi projeleri bozarlar, artık kendi insanımız yabancıdan daha çok zarar verir halde.
wiki de Arama Motoru sayfasındaki tanıma uyan google, msn, yahoo haricinde türkiyeden 3 tane isim olması gerekiyor, asayiş müdürümüsün derken o sayfaya kontrol etmek dışında ben birşey eklemiyorum , fakat bir takım yazıları eklediğimiz, üzerinde tartıştığımız sayfalar mevcut, neden yanlış gereksiz bilgiler reklam uğruna eklensin.Benim sitelerim orada aylardir ekliydi.sen oranin asayis müdürümüsünde siliyosun siteleri.Silmeni anlayisla karsiladim diyeyim peki orda baska o kategoriye uymayan baska sitelerde var onlari niye silmiyosun.Birde bu konuyu buraya niye tasiyosun?