"1 milyon arama motoruna kayıt 29 ytl" reklamını şiddetle protesto ediyorum. Bunu yazan kişi buradakileri ne sanıyor yahu ? Dünyada 1 milyon arama motorumu var. Çok abartıldı ya bu iş.
wiki'den ziyaretçi mi geliyor niye ekliyorlar ki hala?
nofollow artık linkler bir işlerine yaramaz
Mehmet sözde pr den yararlanacaklar, birkaç sayfaya birşeyler eklemeye çalışıyorum ara ara, uygunsuz linkler ekleyen o kadar çok türk var ki. Ben bu türk insanındaki dengesizliğe bir anlam veremiyorum. Giderler eğitim ile ilgili siteyi heklerler, wiki de olduğu gibi projeleri bozarlar, artık kendi insanımız yabancıdan daha çok zarar verir halde.
Mehmet sözde pr den yararlanacaklar, birkaç sayfaya birşeyler eklemeye çalışıyorum ara ara, uygunsuz linkler ekleyen o kadar çok türk var ki. Ben bu türk insanındaki dengesizliğe bir anlam veremiyorum. Giderler eğitim ile ilgili siteyi heklerler, wiki de olduğu gibi projeleri bozarlar, artık kendi insanımız yabancıdan daha çok zarar verir halde.
Benim sitelerim orada aylardir ekliydi.sen oranin asayis müdürümüsünde siliyosun siteleri.Silmeni anlayisla karsiladim diyeyim peki orda baska o kategoriye uymayan baska sitelerde var onlari niye silmiyosun.Birde bu konuyu buraya niye tasiyosun?