Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

1. Ücretli Alexa Paketi Çekilişi | Çekilişle 1 Kişiye Alexa Paketi Hediye!

bilalbilal58

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Merhaba Arkadaşlar, WebmasterNoktasi.Com Olarak Yeni Bir Çekiliş Yapmaya Karar Verdik. 1 Ay Önce Ücretli Aldıgım Paketi Sitemizin 4. Ayının Şerefine 1 Kişiye Hediye Ediyorum.
Sitemizin Bilgilerine Buradan Bakabilirsiniz.

Bunun Dışında 2. ' ye 125x125 Reklam Alanı Veriyorum

Alexa Paketi %100 Çalışıyordur ve Kazanan Arkadaşa 3 Ay Sitesi bu paket ile alexa'da yükseltilecektir.
- Sonuçlar 1 Ocak 2012'de Açıklanacaktır

NOT : Sitemiz Alexada 1 Ayda 1.000.000 'dan 420K'ya Düşürülmüş, Düşürülmektedir.

Bu Fırsatı Kaçırmayın.
Aşağıda Verilen Haklar ile Toplam 4 Hakka Sahip Olabilirsiniz.
Facebook Profilinizde Paylaşarak 1 Çekiliş Hakkı
Twitter Profilinizde Tweet'yerek 1 Çekiliş Hakkı
Blog/Forum/Sitelerinizde Paylaşarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

(Linklerinizi Belirtmek Mecburidir)

Çekilişe En Fazla 50 Kişi Katılacaktır. Bu Sayının Artması Halinde Çekiliş Kazananları 3'e Yükseltilecektir.

Başvurmak İçin ;

Paylaşacağınız Tanıtım Yazısı ;

Kod:
WebmasterNoktasi.Com Guncel Webmaster Forumu - PHP,Java,ASP, Scriptler ve Forum Sistemleri vb. Hakkında Destek Verilen Bir Site. Bu Sitede Webmaster Konularının Dışında Cep Telefonları,Bilgisayar ve Program vb. Türlerede Rahatlıkla Ulaşabilirsiniz. www.webmasternoktasi.com
Webmaster Noktası'na 1 Dakikada Üye Ol!

Konu Altına Ekleyeceğiniz Form ; (Mecburidir, Aksi Taktirde Kabul Edilmez)

Başvurular Bu Adresten Yapılacaktır

NOT : Eğer Başvurunuzu Doğru Yaptıysanız, Başvurularınız 11.00-12.00 ve 18.15 - 03.00 Arası Kabul Edilecektir. (Aradaki Sürelerde Ben Online Olamıyorum)

surzal1453

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsence pakedi kaç TL'lik birde forum siteleri yerine kendi facebook sayfalarımızda yayınlarsak aynı hakkı kazanıyor muyuz.. hem profilde hem site forum vs de paylaşsak çekiliş hakkı sayısı toplanıyormu vs?