İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1. Ücretli Alexa Paketi Çekilişi | Çekilişle 1 Kişiye Alexa Paketi Hediye!

bilalbilal58

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Merhaba Arkadaşlar, WebmasterNoktasi.Com Olarak Yeni Bir Çekiliş Yapmaya Karar Verdik. 1 Ay Önce Ücretli Aldıgım Paketi Sitemizin 4. Ayının Şerefine 1 Kişiye Hediye Ediyorum.
Sitemizin Bilgilerine Buradan Bakabilirsiniz.

Bunun Dışında 2. ' ye 125x125 Reklam Alanı Veriyorum

Alexa Paketi %100 Çalışıyordur ve Kazanan Arkadaşa 3 Ay Sitesi bu paket ile alexa'da yükseltilecektir.
- Sonuçlar 1 Ocak 2012'de Açıklanacaktır

NOT : Sitemiz Alexada 1 Ayda 1.000.000 'dan 420K'ya Düşürülmüş, Düşürülmektedir.

Bu Fırsatı Kaçırmayın.
Aşağıda Verilen Haklar ile Toplam 4 Hakka Sahip Olabilirsiniz.
Facebook Profilinizde Paylaşarak 1 Çekiliş Hakkı
Twitter Profilinizde Tweet'yerek 1 Çekiliş Hakkı
Blog/Forum/Sitelerinizde Paylaşarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

(Linklerinizi Belirtmek Mecburidir)

Çekilişe En Fazla 50 Kişi Katılacaktır. Bu Sayının Artması Halinde Çekiliş Kazananları 3'e Yükseltilecektir.

Başvurmak İçin ;

Paylaşacağınız Tanıtım Yazısı ;

Kod:
WebmasterNoktasi.Com Guncel Webmaster Forumu - PHP,Java,ASP, Scriptler ve Forum Sistemleri vb. Hakkında Destek Verilen Bir Site. Bu Sitede Webmaster Konularının Dışında Cep Telefonları,Bilgisayar ve Program vb. Türlerede Rahatlıkla Ulaşabilirsiniz. www.webmasternoktasi.com
Webmaster Noktası'na 1 Dakikada Üye Ol!

Konu Altına Ekleyeceğiniz Form ; (Mecburidir, Aksi Taktirde Kabul Edilmez)

Başvurular Bu Adresten Yapılacaktır

NOT : Eğer Başvurunuzu Doğru Yaptıysanız, Başvurularınız 11.00-12.00 ve 18.15 - 03.00 Arası Kabul Edilecektir. (Aradaki Sürelerde Ben Online Olamıyorum)

surzal1453

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsence pakedi kaç TL'lik birde forum siteleri yerine kendi facebook sayfalarımızda yayınlarsak aynı hakkı kazanıyor muyuz.. hem profilde hem site forum vs de paylaşsak çekiliş hakkı sayısı toplanıyormu vs?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.