Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10.000 YTL'en olsa hangi sitelere reklam verirsiniz.
Ben olsam mesela oyun menüm icin oyun sitesine o linkli sekilde saglık bölümü saglık sitesine video bölümümü video sitesine yani anliycaginiz sitenizin icerik linklerine uyan sitelere banner ve tex reklam olarak vermeniz daha güzel ben yakında bu dedigimi etcem onun için sizede bu fikri verdim
herkezin hayal kapasitesi senin kadar geniş olmayabilir aga 250.000 ytl gibi çıta koymuyor herkez
10.000 ytl olsa her ay banka 150 ytl verir. ana parayı kaybetmeden her ay 150 ytl den fazlasını kazanabileceğin atılımlar yapmanı tavsiye ederim konu sahibi arkadaşım.
Gayet ciddiyim Bu işler ile uğraşmam, tek amacım şu üniversitedeki yıllarımı aileme yük olmadan geçirebilmek. Tek amacım bu. Malum bilirsin Eskişehir'de öğrenci olmak zor, heleki baban devlet memuru ise
yeni bir kaç site alır onlarda reklamımı yapardım hem o siteleri geliştirir hemde ana sitemi . Yada gider forexde bir kaç gün heyecan yaşar belki o rakamı 30000 e çıkarırım
o parayla hiç bişi olmaz. sıfırdan bir web sitesi açıyosan sadece google da hızlı indexlenmesini sağlarsın o kadar...Onun içinde buna değmez...10bin ytl reklam bütçesi oluşturduğun bir siteyede saçmasapan toplistlere falan eklemek abes olur sanırım...bunu düşünürekte reklam vereceğin yerler msn+mynet+milliyet siteleri tarzı yerler olur onlarda cpm kapısını 4000$ dan açıyor...
kısacası 10bin ytl reklam bütçesi olan bi site için yapman gereken pek bişi yok.
o parayı yollayın bana istediğiniz kelimede yukarılara çıkaralım sizi Ama venom un dediği gibi az bir bütce , heleki kaliteli bi projeye çok az. Yani normal bi siteye o para harcansa ne olur harcanmasa ne olur
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.