İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

10.000 YTL'en olsa hangi sitelere reklam verirsiniz.

canner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10.000ytl paranız olsa hangi sitelere reklam verirsiniz.
1ay reklam ücretleri ortalama iyi sitelerde
100-300
300-600
600.1milyar vss

reklam vermek isteyenlere hem yararlı olur

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben olsam mesela oyun menüm icin oyun sitesine o linkli sekilde saglık bölümü saglık sitesine video bölümümü video sitesine yani anliycaginiz sitenizin icerik linklerine uyan sitelere banner ve tex reklam olarak vermeniz daha güzel ben yakında bu dedigimi etcem onun için sizede bu fikri verdim

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
En Büyük Ziyaretçiyi Google Getirdiğine Göre.
Siteme Güzel Bir Seo Yaptırırdım / Yapardım.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Internet-reklam alanında yatırım yapmak istesem ve harcayacağım 10.000 YTL'm olsa ilk tercihlerimden birisi ekşi sözlük olurdu..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

herkezin hayal kapasitesi senin kadar geniş olmayabilir aga :D 250.000 ytl gibi çıta koymuyor herkez :p

10.000 ytl olsa her ay banka 150 ytl verir. ana parayı kaybetmeden her ay 150 ytl den fazlasını kazanabileceğin atılımlar yapmanı tavsiye ederim konu sahibi arkadaşım.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yeni bir kaç site alır onlarda reklamımı yapardım hem o siteleri geliştirir hemde ana sitemi:D . Yada gider forexde bir kaç gün heyecan yaşar belki o rakamı 30000 e çıkarırım

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Bir projeye ortaklık olunabilir de o parayla.

Misal gittigidiyor tarzı şirketlere hissedar olunabilir (pay küçük de olsa).

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Verirler veya vermezler o farklı tabii ki, anlatmak istediğim belli birşeylere hissedar olunabilir.

Ki bu konu dışına kaçıyor, reklam vermeye.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
o parayla hiç bişi olmaz. sıfırdan bir web sitesi açıyosan sadece google da hızlı indexlenmesini sağlarsın o kadar...Onun içinde buna değmez...10bin ytl reklam bütçesi oluşturduğun bir siteyede saçmasapan toplistlere falan eklemek abes olur sanırım...bunu düşünürekte reklam vereceğin yerler msn+mynet+milliyet siteleri tarzı yerler olur onlarda cpm kapısını 4000$ dan açıyor...
kısacası 10bin ytl reklam bütçesi olan bi site için yapman gereken pek bişi yok.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
o parayı yollayın bana istediğiniz kelimede yukarılara çıkaralım sizi:D Ama venom un dediği gibi az bir bütce , heleki kaliteli bi projeye çok az. Yani normal bi siteye o para harcansa ne olur harcanmasa ne olur

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ne reklamı ya seyahat ederdim :)

reklamsızda bir yerlere gelinebiliyor, oda bana yeter

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.