son eklenen sitelerde gezildi kameralar güzelmiş
buda güzel bir öneriOkadar Siteyi Gezmektense Post Atma İşi Daha Kolay Olacaktır. Üye Hergün Postunu Atar Ama Sitelerde Dolaşmaz Böylece Diğer Üyeler Tarafından Gezdiği Sanılacaktır. Gruba Bir Şey Demiyorum Diyememde Zaten Sadece Daha Düşük Bir Sınır Koyulup İşi Doğru Yapan Kişilerle Birlik Olmak Daha Doğru Olacaktır. ''Benim Fikrim''
promosyon gazetesi ekliyorum sitenizi.daha önceki gruptan katılımınızı biliyorum.bu gruptada size güvenim iyi.katılım için teşekkürler.buyrun sörfe...
Sorf başladı.
Sistem benimsendikten ve oturduktan sonra, google da site adı arayarak sitelere girmek gerekicektir.
İyinet üzerinden hergün 100 hit alırsak, bu sefer google hit arttırma sitesi gibi algılayabilir iyineti (hitlen.net, hitcanavarı.com tarzı siteler gibi) ve alexa yapalım derken adsense banı yiyebiliriz sanal hit ile sayfa to düşürmekten.
Bikaç gün sıkıntı olmaz sanırım ama, daha sonra ciddi sıkıntı olabilir iyinetten 100 hit almak günlük.
Bide alexa düşürme işine yeni başlayanlar, surfe başlamadan modem reset atarsanız faydalı olur, aynı ip ile fark yaratamazsınız fazla, bilginize.
Sitelere tıkladından sonra bi linke tıklayalım.
Link derken?
site içi link