www.3ay.org biraz yükselişe geçsin
Bende varım siteler şuan için az ama zamala çoğalacak ve o gezmeler olmayacak ama olsun 100 kişinin bile girmesi yeter siteye arada güzel paylaşımlar görmüş oluruz arkadaşlar bide girerken konunun başında girelimki sitemize kaç kişi nereden girmiş sayaçlarımızdan görür emeğimizin karşılığını aldığımız zaman bizide mutlu eder
Sitemin Alexa Sayfası Tıkla yorum yapanların sitelerine yorum yapılacaktır
Sitemin Anasayfası İçin Tıkla
neye yorum yapacagız???
neye yorum yapacagız???
hocam alexa da sayfaya 5 yıldız vereceksiniz bende sizin sayfanıza 5 yıldız vereceğim
Alexa toolbarı biliyormusunuz peki hocam? Bilmiyorsanız anlatalım onuda. Gerekli eklenti yoksa bir işe yaramaz yaptığınız surfler, mutlaka alexa toolbar eklentisi yüklü olmalı browserda.
Bide çok fazla 5 yıldız vermeyin derim, optimum değeri bilemem ama bence iyinet forum gibi bir sitede bile sadece 10 yorum falan varken, sizin sitelerde 100 yorum olursa, göze batarsınız sonra alexanın
ben siteni inceledim 4 yıldız verdim sende bizim siteye inceleyip hakk olanı ver fazlasını istemiyorum
hocam 4 yıldız vereceğinize vermeydiniz keşke burada hak hukuk yok hocam 100 kişi karşılıklı sitelerimizi gezmesi için konuşuyorz anlaşıyoruz hak olmuyo da 5 yıldızda mı oluyor
sende haklısın Düşünemedim