- Reaction score
- 1
Herkese iyi haftalar sabahın körü dolaşımına başlıyorum
Ekleme: Bu arada dolaşım tamamlandı...
Ekleme: Bu arada dolaşım tamamlandı...
silinen bannerlar var adminleri bana ulaşsın demiştim. kimse dönüş yapmadığına göre kazaylada olsa bu bannerların silindiği iyi olmuş demek... adminleri konumuzu takip etmiyorlarmış demekki...
benım için farkeden bir durum değil neticede bir önceki gün dolaşanları tespit edip öyle dolaşıyorum orda duran banner benim için aksesuar:hmmm:silinen bannerlar var adminleri bana ulaşsın demiştim. kimse dönüş yapmadığına göre kazaylada olsa bu bannerların silindiği iyi olmuş demek... adminleri konumuzu takip etmiyorlarmış demekki...
benım için farkeden bir durum değil neticede bir önceki gün dolaşanları tespit edip öyle dolaşıyorum orda duran banner benim için aksesuar:hmmm:
Arkadaşlar lütfen tartışmaları büyütmeden birbirimizi kırmadan işimize bakalım... Yeri geldikçe dolaşım yapmayanların ipini çekiyoruz zaten...
---------------------------------------------------------------------------------------
Bugün tüm üyelerimiz sitelerinden 1 er bağlantıyı konu altından göndersinler 2 adet facebook sayfamdan paylaşıvereceğim toplamda 14*15 k üyeye ulaşacak bağlantılar.... Bugün bendensiniz yani....Tartışmayalım,Hediyeleşelim,Daha Çok Kazanalım...
SAYFALARIM
http://www.facebook.com/maximumhitsmuzik
http://www.facebook.com/pages/Face-Görünümünü-Değiştir-Videolu-Anlatım/168545466490409
bu neden senın tepkini çekti kardeş elbetteki insanlık halı 1 gün giremeyen olacaktır olmuşturda ben bu düşüncemin arkasındayım uygulamayada devam edecem geçmiş postlarıma bakarsanız bir gün dolaşım yapamayacağım benim sitemi dolaşmayın demişim bir başka gün sitem bakımdayken bakımda olduğu halde sizlere katkı olsun diye dolaşım yapıyorum dedım buraya 1 gün dahi olsa girmeyıp dolaşmayan kardeşimin sitesini dolaşmam sen nasılki kendi fikrini söyledin bence dedim buda benım fikrim bu fikri beğenmeyen 1 gün işi olan arkadaşım sitemi temelli gezmeyebiliryanlış bir düşünce. diyelim benim dün işim çıktı ve dolaşım yapamadım ve bildiremedimde e ozaman sen bugun benim siteye girmeyeceksin öyle mi ? öyle şey olmaz. insanlık hali 1 gün girememiş olabilir. eğer ikinci gün tekrar yapıyorsa dediğin uygulanabilir.
Dolaşıma Başlandı