bu iş kabak tadı vermeden bana eyvallah herkese katkılarından dolayı teşekkürler sobot benı silebilirsin kardeş
herkese merhabalar ve iyi çalışmalar.birkaç gündür bazı üyelerimiz arasında gereksiz tartışmalar çıkmıştı ve üyelerimize gerekli uyarı yapıldı ancak listeden çıkarılan arkadaşımız oldu sırf bu tartışmaları yüzünden.Bundan sonra listeden sitesi çıkarılan ntr adlı üyemizin sitesinin tekrar listeye eklenmesi kararını siz üyelerimize bırakıyorum... Kimse kimseye darılmasın gücenmesin öfkelenmesin lütfen... Grubumuza katılan dolaşımını yapsın ,sitesine az dolaşım yapılıyorsa ya da dolaşım yapmayanı biliyorsa bana bildirsin,ben gereğini ansızın yapıyorum zaten ve hiç kimse unutmasın ki bu forumda başka alexa gruplarından olanlar ilk başladığımızda bi arpa boyu yol gidemeyeceğimizi demişlerdi ama biz 1 haftada bile herkesi 1 milyondan aşağılara çektik... Lütfen bunları gözönüne alarak gruba gerekli ilgiyi ve tüm üyelerimize saygıyı gösterelim... Çok konuşası olan çok bildiğini sananlar başka gruplara baksın... HAYIRLI CUMALAR...
daha güçlü bir sunucuya geçelım dedik geçtik yeni sunucu hata verdi eskisine döndük yeni dizaynı traffik tüketimi için yaptım günde 10 gb trafik tüketiyor site sitenin trafiği çok iyi ama günde 10 gb çok aşırı bu değişikliklerle googlede gerileme olağan zaten 10.000 konu sildim onunda etkisi var sadece kraliyetli pvp serverler kelimesinde yerımdeyım diğerleri 5 sayfa kaymış yarın güncellerim allahın izniylekarakral ne oldu bilmiyorum ama aranılan kelimelerde çıkmıyorsun linkler gitmiş sanırım yeni dizaynından dolayı bilgin olsun..
konveyör sadece genel linki kalmış sanırım tam güncellemeye denk geldim güzel oluyor. ..merih...