- Reaction score
- 1
Beyler Alexa son 2 gündür hiç bir güncelleme yapmadı bende, sizde 2 gün içerisinde bir değişim oldu mu? Yükselme yada Alçalma yönünde...
çakılı kalmış benımBeyler Alexa son 2 gündür hiç bir güncelleme yapmadı bende, sizde 2 gün içerisinde bir değişim oldu mu? Yükselme yada Alçalma yönünde...
kardeş sen yenisin galiba ben 2 saat sonra dolaşım tamamlandı diye yazsam tatmin olacakmısın gurup kurallarını oku 10 saat dolaşım olacak diye birşey yazıor mu istiyorsan işimi gücümü bırakayım 24 saat sitende dolaşayım ha ne dersın?20 dakikada tamamlamış?
Kaç dakikada duruyorsun ki sayfalarda?
Hemen çıkarsanız bir işe yara mı arkadaşlar?
Saat 20den beri dolaşıyorum.
---------
Alexa'ya yeni kaydoldum. İlk değeri iki gün önce verdi. Bir değişiklik yok o zamandan beri.
---------
Dolaşım tamamlandı!
Kolay gelsin.
Resmi sitelerde girebiliyor mu? Mesela www.kablotv.net
"-SAYFALARA AÇIK BIRAKILIP PC BAŞINDAN KALKILIP GİDİLMEYECEKTİR.BİRKAÇ DAKİKA ARALIKLARLA FARKLI SAYFALARA DOLAŞIM YAPILACKTIR"
12 site var listede. 2 sayfa gezsen her birinde 2 dakika kalmak şartıyla 48dk yapar.
2 siteyi aynı anda gezsen 24dk. 3 tane kelimeyi bu araya nasıl sığdırdın? Kaç anahtar kelime ile arıyoruz? Hepsiyle aramıyor muyuz yoksa ben mi yanlış anlamışım?
Kaldı ki şu da var:
---
- Yeni arkadaşlar?
Neye yeni?
- Bir kaç günde Alexa'nın parlayan yıldızı olmak?
Ne demeye çalışıyorsun anlamadım. Biz bilmiyor muyuz öyle bir şey olmayacağını. Bana soru soruldu değişiklik oldu mu diye, ben de cevap verdim.
Ben bilmiyor muyum Alexa'nın dakika başı değişiklik yapmayacağını?
Yeni arkadaşlar falan insanlarla dalga geçmeyi ne çok seviyorsunuz.
Bir şeyde yeni olmam o işi bilmediğim ya da yapamayacağım anlamına gelmiyor.
Bir kaç cümle laf ettik diye bir sayfa laf sokuyorsunuz. o halde bende 20 dakikada bitirip çıkarım ne var? İşini gücünü bırakıp siteni mi dolaşayımmış da 10 saat yazmıyormuş da drup kurallarını okuyacakmışım. Sen oku:
--
Kimse kusura bakmasın bana laf sokuluyorsa cevabını veririm.