arkadaşım bu önerini başka bir gruptada gördüm. ordada sana hayır cevabını verdiler.bu grubun kurucusu olarak bende hayır diyorum.zaten zaman zaman herkese görüşlerini soruyorum ve çoğunluk kabul ederse uyguluyoruz.kaldı ki beni
m sitemden ben kimin ne olduğunu nerde ne kadar dolaştığını görüyorum.Emin ol ki bu grupta kurulduğu ilk günden beri kimin ne yaptığını hangi sayfayı ne kadar dolaştığını iyice takip edip bana rapor eden üyelerimizde var.Bir gece ansızın o kendini uyanık zannedenleri listeden kaldırıyoruz.İP no bildirme işine gelince son veya ilk kaç hanesi olursa olsun üyelerin güvenliğini tehlikeye sokacağından asla böyle bir uygulamayı kabul etmiyorum.Önerilere tabiki açığız ama her denenide uygulayacak değiliz.Memnun kalmadığın bir durum varsa gruptan ayrılabilirsin...Herkese iyi çalışmalar
Birden fazla grupta yer almak sanıyorum ki suç değil egerki kurallara uygun bir biçimde 2 başlık altında da hergün ortalama (toplamda) 45-50 sitelerinizde geziyorsam bende karşılığını almak isterim...
Site üzerinde kullandığım istatistik programı benim modifiye ettiğim özel bir istatistik progamı anahtar kelimelerden giriş yapan ip adreeslerinin detaylı incelemesine kim nereden girmiş hangi sayfada kaç sn ye kalmış aklına gelen tüm detayları görebiliyorum.
Bunu fikir olarak atma nedenim bu işin takibini herkes benim kadar hassas yapıyor mu anlamak IP adresinin Class C olarakta da tabir edilen son 2 hanesini vererek kimsenin internet güvenliği riske girmez.
1993 yılından beridir internet kullanan biri olarak herkesin kendine göre bazı kriterleri var aynı mantalitede olacak kişiler ve kurallar çerçevesinde herkesin işini yapması gibi eğer beklentilerimin karşılanmadığını anlarsam zaten bir dakika bile durmam grubun adı veya yaptıkları ne olursa olsun.
Önerilere bir dahaki sefere daha az agresif olarak cevap alabilmem dileklerimle...