Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaşlar ben üye olmaya çalıştım her defasında sorun verdi. Sorun nedir acaba. İlk başta yapıyorum yeşil oluyor hepsi ardından kodu giriyorum basıyorum en başa dönüyor. Yardım edebilecek var mı ?
hiçbişeyle alakası yok düzenli içere sahip siteniz varsa zaten %100 adsense onaylıyor hesabınızı ben bunların hepsini yaptım zamanında hiçbiri onaylanmadı ama biraz duzen ile çalışılmış bir site olunca hemen onay verdi 2 gun surmedi bile
ya benim adsense te bişi var bi gün gürüyor bi gün onaylanmadı diyor formu doldurtturyo sonra 1-2 gün içinde gözden geçirilcek diyo... abimin bilgisayarında giriliyor ne iş
Bende başvurmayı düşünüyorum ama bir defa ban yedim. banlandığım google adresini bilgisayarımda devamlı kullanıyorum. Sizce bu ip den bağlansam fark ederlermi? başka bir ip denmi başvurmalıyım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5