Arkadaşlar sadece adsense reklamı almak içi site açıyorsanız alamamanız normal. Daha önce bende yaptım benzer hatalar. Ayrıca bu sistemin %100 garantili olması bence geçerliliğini kaybetmiştir. Google sandığınız kadar salak değil. Sonuçta 1.5 yıllık bir konu, seznam mail adresleriyle gelen adsense başvurularındaki artışı görüp, artık seznam mail adrresleride normal değerlendiriliyor benim tahminime göre.
En azından %100 onaylanmadığı tecrübeyle sabittir, bende özgün içerikli siteme başvurmuştum burdan, kasım 2010 tarihinde ama reddedildim. 300 yazı varsa 200 tanesi özgün içerik, 100 tanesi alıntı idi. Ve özgün değilsin deyip reddettiler seznam adresimi. Bazı arkadaşlarında onaylanmadıklarını okudum yukarıdaki yazılarda.
Site blogcu.com sitesiydi.
Şuan yeni sitemde sorunsuz kullanabiliyorum.
En azından %100 onaylanmadığı tecrübeyle sabittir, bende özgün içerikli siteme başvurmuştum burdan, kasım 2010 tarihinde ama reddedildim. 300 yazı varsa 200 tanesi özgün içerik, 100 tanesi alıntı idi. Ve özgün değilsin deyip reddettiler seznam adresimi. Bazı arkadaşlarında onaylanmadıklarını okudum yukarıdaki yazılarda.
Site blogcu.com sitesiydi.
Şuan yeni sitemde sorunsuz kullanabiliyorum.