Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

%100 Özgün PR3 Siteden Ücretsiz Tanıtım Yazısı.

frmnettr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Yanlış duymadınız arkadaşlar site tamamen (%100) özgündür ve PR değeri 3 tür Tanıtım yazısı alabilmeniz için illaki web sitenizin olması gerekmiyor. Web siteniz olmayabilir, ürününüzü, hizmetinizi tanıtabilirsiniz. Tanıtım yazılarınızın özgün olması önemli. Özgün olan tanıtım yazıları sitenize daha çok fayda sağlayıp, arama sonuçlarında daha ön sıralarda olur. Tanıtım yazınızın içerisinde en fazla 3 Link bulundurabilirsiniz.

Ayrıca birçok kategoride yayınlayabileğiniz tanıtım yazılarınız sayesinde kelima bazı olarak yükselme şansınız daha çok artacaktır ayrıca Facebook, Twitter ve yazarkafe yede eklenecektir hizmetten yararlanmak için acele edin
Tanıtım yazınız 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde indexleniyor.

Not:Özgün olmayan 3 den fazla link içeren marez,hek ve a*****t siteler kabul edilmeyecektir. wordpress site sahipleri yazı etitörlerinde resim ekledikten sonra HTML formatında gönderirlerse daha iyi olur teşekkürler

Söylemekte fayda var bilgilendirici olmayan 3-5 kelimeden oluşan kısa yazılar silinecektir bilgilerinize
Arkadaşlar yazılılar anında onaylanmaktadır eğer yazılarınız onaylanmıyorsa kural ihlali yapıyodur makaleleriniz en az 100 kelimeden oluşmalıdır öyle 3-5 kelimelik yazıları onaylamıyorum yazılarınızı html editörde resim ekleyerek gönderirseniz onaylanması daha kısa sürecektir.

Tanıtım yazısı göndermek için www(.)eniyifrm(.)com

Moderatör tarafında düzenlendi:

ByCookie

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
PM alabilirmiyim.

frmnettr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Hocam sitenizde marez içerikler var o yüzden kabul edemeyiz anlayışınız için teşekkürler

buark9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
99
peki oyunoynuyoruz.com uygun mudur?

jaxon

0
Üye
Açılan Konu
2
mesajım bulunsun, blogumu taşıyorum inş. yardımınız dokunur. şimdiden teşekkürler.

chalap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
pm lütfen

frtn

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
özel mesaj alabilirmiyim

frmnettr

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
pm ler gönderildi arkadaşlar yazıyı verdiğim adresten yollayacaksınız yazırarınız en az 100 kelimeden oluşmalı bilgilendirici ve özgün olmalıdır

ucankarga

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
konuyla beraber pm yada site adresi yada msn adresi alırsam sevınırım.