deja-vu' Alıntı:
fazla derınlere ınmesek herkezın ufak defek vukuatları vardır ama kıme ne yazsam dolu cıkıyo alt tarafı bı lınk ıstedım ıstememın sebebı oraya 1 gb yazman ama mevzu deyıstı sımdı sıs.com.tr ıdı darksıs yanılmıyosam sızde ust kısımı hazır kullandınız sızde tasarım vs yapıyosunuz bende hazır scrıpt kullanıorum arkadasta kullanıyo ne var bunda olabılır.adam alıyo edıtlıyo yıne bı emek harcıyo oldugu gıbı atmıyo.steden kıme sorsan en dusuk tasarım cod ıstemezsen 400 ytl den baslıyo.belkı durumu su an ıcın el vermıyodur bılemessın ekmegıyle oynuyosun adamın ben ıkınızıde tanımıyorum dark la msn de dc++ kurulumunda konustum onun dısındada tanısmıslıgım yoktur sadece ızlenımlerımı yazdım
daja-vu yaklaşımın için teşekkür ederim,
öncelikle şunu söylemek isterim tasarım template dir doğrudur zaten bunu ben inkar etmedim öyle birşeyde söylemedim zaten, tasarımın template olması suçta, ahlaksızlıkta bizmi bilmiyoruz? Tasarım sitesi değil burası bunu iddia eden neye dayanarak söylüyor bunu web tasarımı yapılıyor gibi bir izlenimmi edinmiş siteden açıklarlarsa sevinirim? Tasarıma önem vermiyorum ben,
www.kayzer.net www.islam-tr.net www.askforumlari.com www.wapturk.net sitelere bakarsanız Tasarım hep ikinci plandadır , hatta genelde küçük değişiklikler yapılarak kullanılmaktadır scriptler üzerinde,
bizim önceliğimiz güvendir bunu tasarım ile veremezsiniz,ayrıca sitede referanslarda yazmaz,fiyatlarımızda tr ortalaması üzeridir,
Çünki Kayzer Hosting Sitemiz ile sadece kısıtlı müşteri kitlesini hedef alıyoruz,
buda arkadaşın erişemiyeceği kesim oluyor...
Ajanslar ,Radyolar,Vakıflar,Dershaneler,Okullar,milli eğitim müdürlükleri,moteller vs vs ,
Bizim amacımız çok satmak değildir gibi bol para kazanmak gibi bir gayretimizde yok,Kalite sunuyoruz ve sadece Kaliteli müşteriler ile çalışıyoruz okadar.Onlarda zaten template bakıp karar vermiyorlar,Referans sistemi ile oluyor genelde tanıdıklarına söyleme şeklinde vs vs ,Burası sadece bizim bir Web Sitemiz var demek amaçlıdır,
Ben oraya sadece Paketleri koysamda sorun olmaz,
Aynı şekilde Yurt dışı sunucumuza gelince bundada birincil amaç Webmaster arkadaşları desteklemektir,Ben aylık 300-400 Ytl veriyor isem buna ortaklar bularak Makine özelliklerini geliştirmek ve daha sonra para kazanmaktır amacımız,normal şartlarda 2 gb ram ile 3-4 ay sorunsuz devam edilebilecekken ben bugün ram upgrade i yaptıysam bunda amacım sorunsuz olmasını istemem ve arkadaşların mağdur olmaması içindir,
Hosting işi ile karın doyurmadığım için gibi kaygılarada kapılmıyorum, aynı şekilde bildiğim gördüğüm gerçekleride çekinmeden söylüyorum ,bu işi severek yapıyorum ve heyecan duyuyorum yaparken ,
bu işi yapacaksa eğer milleti kandıranlar ile değil adam gibi birileri ile çalışsınlar diyorum,
Düşünün bikere 1000'lerce dolar yatrıım yapıyorsun birgün geliyor Dc çöküyor ne yaparsın ? 100 lerce müşterin perişan olacak,
Bikaç gün önce Webabi sahibi ile görüştüm , 15 ocakta server ina saldırı olmuş 100 hesap silinmiş adam oturdum ağladım şu yaşıma rağmen diyor , adamda onur var , sözünün arkasında ancak yapacak birşey yok kendisi dışında gelişmeler olmuş ve 100 hesaptan hiçbiri ayranım ekşi demedi diyor hepsi sitesini istedi neler çektim diyor?
Dc de problem olursa bu kişiler Dc çökmüş iyi olmuşmu diyecekler hepsi size soracak neden böyle birşey yaptın bizi yanılttın , senin araştırman gerekirdi vs vs sonuçta üzülmek istemiyorsanız dikkatli davranın para kazanmak istiyorsanız adımınızı sağlam atın...
syg.