Hayırlı tezkereler, Oğuzhan. Özleyeceğiz seni
hayırlı teskereler
Allah yardımcın olsun. Hayırlı teskereler.
hayırlı teskereler ben tecil ettirtip duruyorum bakalım nereye kadar
hayırlı teskereler kardeşim
hayırlı teskereler darısı bizim başımıza
Hayırlı teskereler. Bir de bakarsın ki, askerlik anılarını anlatmaya başlamışsın
Hayırlı teskereler. İnşallah sağ salim yapıp dönersin..
Hayırlı teskereler...
Ben geleli 1 hafta oldu askerlik zordur ama jandarma olmak bir başkadır ben piyadeydim çok çektim jandarmaları görünce imrenirdim karakollara ve orda düzenlere inşallah çok bunalmadan sıkıntı etmeden sabır ederek askerliğini bitirirsin Allah yardımcın olsun şafak karanlık
Çanakkale gibi biyerde de askerlik yapmak cidden bi ayrıcalık heralde Neyse seneye bende gidiyorum . Tabiki zordur her işte olduğu gibi ama kesinlikle doğu istiyorum.
Çanakkale ye geldiğinde bizim ilçeye de uğrarsan sevinirim. Bir çayımızı içersin, Çanakkale hakkında bilgi alırsın.
Pek faydam dokunmaz ama en azından sohbet etmiş tanışmış oluruz. Arasıra da ziyaretine gelmiş oluruz.
Zamanlaman uygun olursa bekliyorum. Özel mesajla, dükkanı nasıl bulabileceğini, ilçeye nasıl geleceğini ve telefon numaralarımı göndereyim.
Jandarma Er Eğitim Alayı Çanakkale merkezde olması geekiyor. Çan da ne işiniz var ki.Eğer herhangi bir yabancılık, ulaşımda sorun yaşamaz ise seve seve gelirim. Fakat Çanakkale Çan'a gidiyorum. Siz tam olarak neredesiniz?