Ben anlatayım üniversitelerde neler oluyor.
5 Tane öğrenci yurdu oluyor bir ilçede siyaset olmuyor benim okuduğum üniversitede çünkü burası TEKEL halini almış. 1 yurk süleymancıların bi yurt fettullahçıların bi yurt nakşibendimidir nedir onların bi yurdu var üniversitelerde artık bunlar dönüyor.
Gelelim Şu miting e boş fikirli demişsin gidenlere sınavlarım dolayısıyla o yürüyüşe katılamadığım için üzgünüm ama merak etme benim dolu fikirli arkadaşlarım dolu fikirli babam benim yerime de oraya gitti kalbim onlarlaydı datagrup arkadaşımda çok iyi anlatmış olayı ona tamamıyla katılıyorum. netistanbulk arkadaşım değil orada 50 bin kişi 50 kişi olsun yinede bu miting dünya da haftanın en önemli olaylarından seçilmiş. he senin dünya görüşünü bilmem ama benim içinde bu miting dünyanın en önemli olaylarından biri çünkü adı yeterli CUMHURİYET yürüyüşü. diyorsunki ADD ve CHP şow yapıyor diğerleri neden yapamıyor peki bi sıkıntıları mı var ? yoksa herşey istedikleri gibi mi gidiyor? bu miting i yapanlar mı boş fikirli ? bu miting in yapılmasına neden olan insanlarmı boş fikirli önce bunun ayrımını yap ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Saygılar