Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

1500-7000 click arası

K

Kara

Misafir
şimdi günde 1500-7000 click yapılan bir sistemim var. Yurtdışını da katınca tabii 7000 lere kadar çıkıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Bi kısım trafiğimde Google gösterdim günde $500 fln geldiği için banladılar. Zaten zevkine koymuştum açıkcası. Ben de gülüp geçtim. Yurt içi yada yurtdışı tavsiyeleriniz yada bu konuda işbirliği yapmak isteyen lütfem pm göndersin.

Teşekkürler

T

turkgenc

Misafir
arkadasim, benim de gunluk 2 bin garanti tikim var; bu konuda gorusebiliriz :)

T

turkgenc

Misafir
ne o yerli, yabanci olan? web sitesi mi?

elimdeki butun siteler Turkce. oz bir hakiki Turk mali :)

google gunde 1500-2000 USD cekiyordu; hesabim 17.000 USD'ye ulasinca google hesabimi kapatti.

her neyse hal boyle iste.

messenger adresim: [email protected]

T

turkgenc

Misafir
ne o yerli, yabanci olan? web sitesi mi?

elimdeki butun siteler Turkce. oz bir hakiki Turk mali :)

google gunde 1500-2000 USD cekiyordu; hesabim 17.000 USD'ye ulasinca google hesabimi kapatti.

her neyse hal boyle iste.

messenger adresim: [email protected]

K

Kara

Misafir
Bu Google bilip bilmeden kapatıyor ya... Benim de bir tanıdık vardı onun da ÇOOOK yüksek kazancı vardı kapadılar...

B

blade1978

Misafir
yani google dan zengin olmak imkansız.birde o kadar tıklamaya sahipseniz günde 50$ razı olurdum wallahi.aç gözlülük ondandan etti tabi..:D

K

Kara

Misafir
blade1978' Alıntı:
yani google dan zengin olmak imkansız.birde o kadar tıklamaya sahipseniz günde 50$ razı olurdum wallahi.aç gözlülük ondandan etti tabi..:D

Hocam aç gözlülükle ne alakası var olayın? Ben zorla tıklayın demiyorum ki. Adamlar tıklıyorlar ufaktan saolsunlar. Bu Google da kapatıo böyle

B

blade1978

Misafir
yazık harbiden sen adbrideyi dene o zaman o çıkarmıyormuş sanırım şikayet alamıyorum fazla ondan.sende tıklamayı aşarlarsa kodu kaldır yarın tekrar koy ole dene sen

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
arkadaşım bu adbrite nedir ya verem etti beni. koyuyorum reklamı. ilk 10dk çıkıyor reklamlar sonra yok . benim yazdığım yazılar çıkıyor ads here cart curtç günlerdir var kazancım 0.03 oldu ilk gün daha da artmadı ne iş. niye reklam çıkmıor bu zıkkımda