Merhaba,
Ben size 3 aydır uğraştığımı anlatıyorum sizde 2 gündür neden bişey yapmadın diyorsunuz.
Bu 1 günlük 2 günlük bir mesele değil, işi uzamadan çözmeye çalışıyorum ama malesef başarılı olamadım.
Elbetteki elimde dekont var, durduk yere para ödemeden ödedik diyecek halimizde yok.
Polise ve gerekli yetkililere bildirmek için illa delile ihtiyaç yok, delil mahkemede gerekli olur ,durumunu ispatlamak için. Ayrıca elinde belge olmadanda istediğin davayı açarsın, karşı taraf inkar ederse davayı o kazanır. Koskoca google böyle bir durumda heralde aldığı halde parayı almadım diyecek hali yok. Savıclığa suç duyurusu içinde delile ihtiyaç yok, savcılık polise emreder poliste araştırır. Polise şikayet etmek içinde öyle, polis durumu savcılığa bildirir hangi birim bu konuyla alakalıysa savcılığın izniyle ne gerekiyorsa yapılır.
Bol sıfırlı tazminatı googleden bende alabilirim en azından oyunlarına çomak sokarım, bu onların sahtekarlığı ve bende ortaya çıkarttım.
Birde sanırım siz polis deyince her şeyi karokol polisi sanıyorsunuz, polisinde kendi içlerinde baktıkları işe göre grupları var.
gidipte adi suçlara bakan mahalle karakoluna gidersen senden dilekçe alarak gerekli yerlre iletebilir. Dolandırıcılık masası var cinayet masası var, mali polis var, sende bu ülkede yaşıyorsun az çok bilmelisin bu konuları. Mutlaka ilgili birime gidecektir şikayetim.
Mahkeme masraflarınıda benim ödememe gelince ben haksız değilim ki ödeyeyim, kim haksızsa o ödesin.Ben google.com tarafından 6 ay boyunca sitelerinden elde ettiği 150$ çalınmış bir kişiyim, ayrıcada adwords reklamlarından 100tl dolandırılmış bir kişiyim. eminim yetkililer sizden daha çk saygı duyacaklardır mağduriyetime, ve google nin yaptıkları hilelerden dolayıda inşallah Allah belasını verecektir, bizde elimizden geleni yapacaz.
Saygılar