Digitürk bence sonuna kadar haklı,
Digitürkten yapılan açıklamayı okudum, 2 yıla yakın süredir google firmasıyla iletişim kurmaya çalıştıklarını fakat google firmasının yanıt vermediğini, en sonunda da bu şekilde hareket etmek zorunda kaldıklarını belirtmiş.
360 milyon dolar para veriyorlar maç yayın hakkı alıyorlar sonra birileri geliyor ekmeğine kan doğruyor, tabiyikide Digitürk elinden geleni yapacaktır.
Bu blog sitelerini tespit etmek Digitürkün görevi değil, hiç işi gücü yok birde blog sitelerini denetleyen ekipmi kuracaklar?, buradaki suç tamamen bloggerdadır, kendileri kontrol etmeli ve kapatmalılar.
Blogger ve google firmasına da iyi ders olmuştur...
Google'a en az 2.000.000 Lira tazminat davası açılacakmış ama ben şahsen Google'ın böyle bir parayı kolay kolay bırakacağına göz kestiremiyorum.
öyle konuşuyorsunuzki çok şaşırıyorum, google sadece vergi sicil kaydı olan bir firmadır, google kendi yasaları olan bir ülke değildir
sadece firmadır, her firma ve her vatandaş gibi bulunduğu
bölgedeki yasalara ve mahkeme kararlarına uymakla yükümlüdür,
hukuk ne diyorsa istesede istemesede yapmak zorundadır ve yapacaktır.
Google firmasına yaptırım uygulayabilecek mahkemeler abd mahkemeleridir, Digitürk'te haklıysa gereken ülkede davasını açacaktır,
dava sonucu olarak google firması 100.000.000 $ tazminat ödemeye bile çarptırılırsa ödemek zorundadır, ödemiyorum deme hakkı yoktur, şirketini haczederler...