anlamıyorum ki sen kalkıp blogları engelliyorsun sanki adam yapmak istesene kalkıp yapamıcak yine baska yerden kaçak yayın ...
şeytan diyor ki şu bloguma dokunma ayaklanmasında ki herkesle ortakça alabildiğine sitelere kaçak lig tv yayını mı sunsak gidere gider yapsak nolur acaba cok merak ettim
engelliyelim derken bi anda milyonlarca kaçak yayın görseler tepkileri ne olur acaba
Mahkemeler, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından hazırlanmış olan kanunlara göre, millet adına, bağımsız olarak adaleti yerine getirirler.
Burada digitürk hakkını aradı. Hakkı olan şey google ihtar etmek gereken süre içerisinde gerekli önlemi almazsa mahkemede aramak bunun sonucuda burada.
Şuç google'nin adam gibi 18 milyon diye atılan bir rakam kullanıcısını düşünüyor digitürk adamdan saymıyorsa bunun sorumlusu digiturk olamaz.Google kendisi yapması gereken iş yani marez , korsanı engellemek zorunda ha engellemezse kapatılmalar sonucunda digiturk sucu yoktur.Google bildiği halde buna izin vermiştir.Youtube de olduğu gibi,
Buna göre halen hükümet ve mahkemelerin ne olduğunu ayıramayan insanların yazdığı yazıları zaten okuduğumda gülüyorum. Arkadaşım anayasa farklıdır hükümet ile mahkemeler farklıdır ikisi hiç bir zaman bir olamaz hükümek değil kontrol bir tane istekte dahi bulunamaz. Ama siz bunu ayıramayacak kadar.Sadece hükümet deyince Bütün Türkiyeyi yöneten sanan adamlar orduda birşey olsa , mahkemenin kararlarını gibi şeyleride hükümet yapmış diye söyleyenlere gülüyorum.Bunlar farklı kurumlardır.
Bu forumda bu kadar korsanı destekleyen adamın olması beni üzdü.Korsancı googledir.Google kapatılmasının sorumlusu digiturk değildir o hakkını aramıştır.Hak aramak ne zamandan beridir suç?
google iletişeme geçcek o kunlanıcıların hesaplarını kapatcak dns deiştir gene izle bunu akıl edemıyorlar ama o kadar siteleri var onlara nıye dokunmuyorlar digitürkmüş tutturmussunuz gitmıssın digitürk olması tum maclar bedava olur haa bana dusunu dıyeceksın digitürkde suda var sinema salonu diye birşey yenı vizyondakı filmleri kirala izle gibi adamlar ordan yenı film alıp ınternete koyuyor ozman digitürk neden birşey olmuyor cok sacma google gibi bi şirket emın ol blogger diğer sitelerin tr ip deişirir benım gorusum bu digitürk kimki ?
Google'a en az 2.000.000 Lira tazminat davası açılacakmış ama ben şahsen Google'ın böyle bir parayı kolay kolay bırakacağına göz kestiremiyorum.![]()
Google'a en az 2.000.000 Lira tazminat davası açılacakmış ama ben şahsen Google'ın böyle bir parayı kolay kolay bırakacağına göz kestiremiyorum.![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.