Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar google da indexli sayfa sayım bir anda 18000 den 125 e düştü sebebi ne olabilir banlanıyor muyum,güncelleme mi var yoksa geçici bir aksaklı olmuş olabilir mi, görüşlerinizi bekliyorum.
yani aslında benim bildiğim googlede 8000 fln sayfam indexli ama onların hepsini site:www.domain.com olarak arattığımda listelemez. Ama googlede normal arama yapıldığında o görünmeyen indexli sayfalar çıkar. googlenin işine akıl ermez fazla kasmayın
Benim 105.000 sayfa inmiş 13.000 e. Var birşeyler ama hadi hayırlısı. Artık kasmıyorum insede çıksada hit aynı. Hit düşmesinde indexli sayfanın önemi yok
(görünenin yani)
haydaa dün de pagerank 3 ten 0 a düştü, neyseki bugün yine 3 oldu (gpr 4 tü hala 4) anlamadım gitti, indexli sayfalar hala 125 ama hitlerde sorun yok aynı devam ediyor.
Arkadaşlar indexli sayfanız silinmişse ya hiç ziyaret almamıştır ya güncelliği gitmiştir bişey olmuştur. Bence heyecan yapmanıza gerek yok. Bir bakarsınız 15 binlerden 300 e düşer diğer gün bakarsınız 20 bin olmuş. Google sistemi gerçekten çok düzenli ve sistemli. Yani boşuna yapılmamıştır hiç bir şey.
Falla ben bazı bölümleri aralıklarla üyelere açıyorum sadece dolayısıyla google abi giremiyo sonra tekrar açıyorum ziyaretçilere indexli sayfam 40.000 le 11.000 arasında oluyor ziyaretçilere kapattığımda 11.000 e kadar düşüyor
( php-nuke site )
Google Son ZamanLarda iYice ßozuLDu ße ßi Mekaniklerini Kontrol etseler iyi oLcak Pr ler ßi anda 5 ten 2 3 e dü$üor 500 indexli sayfa ßi anda 3 e 4 e dü$üor ßence Teknik ßir Sorun Ya$ıor Kanısındayım...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.