5 k çekim yaptırmak istiyorum, bilgileri gönderir misiniz ?
Bir facebook sayfamız var şuanda 420 beğeni var bunu arttırmak için yapmış oldugunuz çalışma hakkında detay ve fiyatlandırma alabilirmiyim
1K 1TL den sayfanıza üye çekiyoruz. Her türlü ödeme mevcut.
Üyeliklerden vazgeçme hakkında konuda belirttiğim hususları dikkatlice okuyun, daha sonra siz uygun gelirse. Ne kadarlık çekim yaptırmak istiyorsanız bana dönüş yapabilirsiniz.
Örnek ben şuanda 30K için paket aldım buraya kadar tamam.
İki, üç, dört gün sonra eğer'ki bu şayet 1K'ya düşecekse anlamı yokki?
Sayfa tamamen bilişim ve web tasarım firması sayfasıdır.
Bu yüzden pek bir güncellik söz konusu olmaz ancak, günlük olmasa bile 2 günde bir olacak şekilde paylaşımlar yapılmaktadır.
hocam siz bir zarara uğradınız mı?
ücreti zaten sizden "ödeyebilecek misiniz" diye sordum. İllede ödeyin demedim. Kendimden emin olduğumdan ücreti istedim sayfayı nasıl olsa çekicem diye.
Bunda ne gibi bir terslik var anlamadım, konuşmalarımızın tümünü koymamışsınız, akşam fırsat bulabilirsem bende görüntüleri koyayım.
madem bu şekilde olacak ücret istemez sayfayı size ücretsiz kasarım sorun olmaz.
bir pm de ben alayımbu üye çekimi sanal olarak mı yapılıyor. Yani bu sosyal hit arttırma sitelerinden mi yapılıyor. Yoksa kendi üyeleriniz mi var. Konu hakkında bilgi alabilirmiyim. Bir haber facebook sayfamız var burada sürekli paylaşım yapılıyor. Bu sayfaya kullanıcıları çekmek istiyoruz. Bu yüzden sordum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.