Bu arkadaş ile ticaret yapacak olanlar bir kez daha düşünerek iş yapmaya kalkışsın daha ticaretin kurallarını bile bilmeyen bir insan kendi kafasına göre seyir değiştirebiliyor.
Dün kendisine özel mesaj yolu ile gerekli 30K çekimi yap 2,3 gün kalsın bakalım sorun problem varmı ona göre 30TL ödemeni yapayım diye söylediğimde bana kendisi tamam hocam sorun yok demişti.
Daha sonra r10'da olan profil linkimi istedi bende ona 3,4 tane forumda olan profil linkimi attım güvensizlik oluşmaması için ve sanıyorum benim hukukçu oldugumu bile daha bilmiyor ki 30TL tenezül edebilecek bir insan olarak görüyor.
Burada bana diyor ki henüz daha 30K beğeni olmamış 20K gelmiş ve 30K geldiği zaman 2,3 gün musade edecek idi kendisi bana işe başlamadan evvel öyle söylüyor ama konu buraya kadar geliyor buradan sonra kendi dilediği gibi konunun akibetini çok rahat değiştirebiliyor ticaret adamı nede olsa. Elimde birde 4 tane farklı şirket sayfası var idi güvenip'de bu adama al buyur deseydim demekki daha işi tamamlamadan firmayı arayacak param'da param diye laf yapacaktı böyle olması güzel oldu insanları tanımak güzel heleki üç kuruşun peşine düşerek senaryo yazanları görmek daha bir güzel.
Diğer log kısmınıda ekliyorum.
Eğer bu kadar görüşme tatmin edici olmaz ise diğer loglarıda gerektiği gibi bi konuya eklerim. Ekleyeceğimde şuanda ofisdeyim pek rahat değilim babam gelip gidiyor ancak musait olduğum zaman bütün bilgileri bu konuya ekleyeceğim.
Eğer ki bir insan anlaşma dışarısına çıkıyor ve kendi kafasına göre işi oyun bozanlık olarak çeviriyor ise bu her kim olur ise olsun kusura bakmasın ekmeğine taş koymasını bilirim. Alışkınım ben öyle klavye'den yazıp çizen delikanlılara adres belli neticesinde haklıysam hakkımı aramasını bilirim.
Bu işi bu noktaya getirdiğin halde bile sana 30TL paranı göndereceğim az evvel skype üzerinden bilgileri istedim ama o parayı sana haram etmiyorum ve beğeniyi'de durdur diye yazdıgımı da iyi okudu isen beğeni felan istemiyorum allah gerektiği gibi yapsın.
Diğer forumlarda olan bilgilerini şuanda kontrol ediyorum. Bilgilerine ulaştığım taktirde gerekli konuları açıp hakkında gerekli işlemin yapılmasını talep ederek 30TL'yi güle güle harcamasını rica edeceğim.
30TL değil 300TL değil 3000TL bile olsun işime ve şerefime kelime konuşturabilecek bir insan olmadığım için bana bu işler çok ters gelir.
Bu adam ile iş yapan var ise bana bir şekilde ulaşsın insanların benim konumum gibi sıkıntı yaşamasını istemem.