Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
30 domain kayıt ettim, 1 tanesini trade mark diye iptal ettiler,diğerlerinde sorun yok.Hatta 1 hafta önce domainlerden birini transfer ettim ve bu gün transfer sorunsuz gerçekleşti.
Bende bugün aldım daha önceden alıp kullandığım domainlerde var herhangi bi kötü yönünü görmedim açıkçası. arada kıyak geçiyor böle fakirleri sevindiriyor
bu arada ufak bir tavsiye. diyelim 10 domain aldınız. 5 ini 2 senelik 5 ini 1 senelik alın. Hepsinin yenileme dönemi aynı olur ve o sırada domainler 9.95 olursa 100 dolar çok büyük bir paraya dönüşebilir
harbi guzel olmus yane. turkticaret.net ten alıyordum bu zamana kadar. yahoo insallah kampanyayı uzun tutar sanırım yönlendirmede bedava ii ii 2 tane aldım şimdilik. güzel isim bulursam alırım bi kaç tane daha.. sırf ucuzluk var diyede b*ktan domain almam
dün msnde 5$ a domain yazdım. az da olsa kar edip sürümden kazanirim belki diye. bi tanesi geldi ve nerden aldiğimi sordu. yahoo dan dedim. çok ciddi bir şekilde sorduğu soru şu "abi ben mail adresini kullaniyorum da oranın domain almak için düzgün bir yermi? Güvenilirmi? Sonra domainden olmayalım." ben tabi direk dumur
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.