İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2.99$a domain

nightprince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahoo da 2.99$ a domain satışı başlanmış ne diyorsunuz tavsiye edermisiniz?
avantajları dezavantajlarını bilen varmı.. saygılarımla

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
30 domain kayıt ettim, 1 tanesini trade mark diye iptal ettiler,diğerlerinde sorun yok.Hatta 1 hafta önce domainlerden birini transfer ettim ve bu gün transfer sorunsuz gerçekleşti.

nightprince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ii ya valla çok güzel olmuş normalde yabancı sitelerde kredi kartımı kullanmam ama resmen tahrik ediyolar :) bende bi kaç tane alayım bakayım .

nuysaler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende bugün aldım daha önceden alıp kullandığım domainlerde var herhangi bi kötü yönünü görmedim açıkçası. arada kıyak geçiyor böle fakirleri sevindiriyor :D

G

Geveze.at

Misafir
Nedense benim kredi kartimi kabul etmedi. Ilginc baska yerlerde ödeyebiliyorum hemde Visa

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 10-15 tane aldım ve hiçbirinde sorun çıkmadı. bi ara 1.99 du o zmn almıştım.

Bu arada transfer olayına sevindim. Millet sorun çıkartırlar diye fitne çıkartıyodu :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada ufak bir tavsiye. diyelim 10 domain aldınız. 5 ini 2 senelik 5 ini 1 senelik alın. Hepsinin yenileme dönemi aynı olur ve o sırada domainler 9.95 olursa 100 dolar çok büyük bir paraya dönüşebilir :)

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
durun ya bende alim bari çaktırmadan aldım pedeirn kartı ilk siftahı sevkapel.net ile yaptım.. çok lazım bi domain sanki :D

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 3-4 tan aldım. şimdi bi asılcam domainlere ne alsak kar :)

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
umarım godaddy gibi değildir.Bende alayım bikaç tane.

nightprince

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
harbi guzel olmus yane. turkticaret.net ten alıyordum bu zamana kadar. yahoo insallah kampanyayı uzun tutar sanırım yönlendirmede bedava ii ii :) 2 tane aldım şimdilik. güzel isim bulursam alırım bi kaç tane daha.. sırf ucuzluk var diyede b*ktan domain almam :)

G

geyik.net

Misafir
dün msnde 5$ a domain yazdım. az da olsa kar edip sürümden kazanirim belki diye. bi tanesi geldi ve nerden aldiğimi sordu. yahoo dan dedim. çok ciddi bir şekilde sorduğu soru şu "abi ben mail adresini kullaniyorum da oranın domain almak için düzgün bir yermi? Güvenilirmi? Sonra domainden olmayalım." ben tabi direk dumur :confused: :confused: :confused:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.