- Reaction score
- 0
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle satış yapılan firma yurtdışı (amerika) lokasyon, köklü ve güvenilir bir firmadır.Ben hizmet konusunda aracılık yapıyorum ve bir takım teknik destek veriyorum. aynı zamanda kendimde kullanıyorum hizmeti.
Bazı Özellikler:
Sınırsız Alan & Sınırsız Bandwidth
2 adet ücretsiz domain
sınırsız site barındırma
8 adet sitenize özel IP adresi
500 mysql db oluşturma limiti
sınırsız mail hesabı
çoğu modüller serverda kurulu bulunmakta
daha ayrıntılı bilgileri
http://www.ixwebhosting.com/index.php/v2/pages.planBusinessPlus
bu linkten edinebilirsiniz.
Satışını yaptığım fiyatlar sitedeki yazan fiyatlardan daha uygun.
Yukarıda özelliklerini yazdığım paketin fiyatı Senelik 100 Ytl'dir.
başka firmaları kullananların aklına gelir belki, bu firmada kupon filan kullanılmıyor, yani kupon kodu giripde burda üstüne kar koyarak satış felan yapmıyorum. bu firmada öyle bir seçenek yok.
Şunuda belirteyim bazı arkadaşların aklına gelebiliyor, sınırsız hizmet mi olurmuş, saçma vs diyorlar, onu o arkadaşların küçük düşünebilmelerine bağlıyorum. bu yapılan kampanyadır, kampanyayı yapanda ufak bir firma değil, bünyesinde 350.000 den fazla domain barındırıyor. fakat bazı kurallar vardır, wr Z yani telif hakkı olan şeyleri host edemezsiniz aksi takdirde böyle bir hizmetin suyunu çıkartırlar.
Aklınızda olan diğer soruları cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
TkmHost.com - İbrahim Tekmen
öncelikle satış yapılan firma yurtdışı (amerika) lokasyon, köklü ve güvenilir bir firmadır.Ben hizmet konusunda aracılık yapıyorum ve bir takım teknik destek veriyorum. aynı zamanda kendimde kullanıyorum hizmeti.
Bazı Özellikler:
Sınırsız Alan & Sınırsız Bandwidth
2 adet ücretsiz domain
sınırsız site barındırma
8 adet sitenize özel IP adresi
500 mysql db oluşturma limiti
sınırsız mail hesabı
çoğu modüller serverda kurulu bulunmakta
daha ayrıntılı bilgileri
http://www.ixwebhosting.com/index.php/v2/pages.planBusinessPlus
bu linkten edinebilirsiniz.
Satışını yaptığım fiyatlar sitedeki yazan fiyatlardan daha uygun.
Yukarıda özelliklerini yazdığım paketin fiyatı Senelik 100 Ytl'dir.
başka firmaları kullananların aklına gelir belki, bu firmada kupon filan kullanılmıyor, yani kupon kodu giripde burda üstüne kar koyarak satış felan yapmıyorum. bu firmada öyle bir seçenek yok.
Şunuda belirteyim bazı arkadaşların aklına gelebiliyor, sınırsız hizmet mi olurmuş, saçma vs diyorlar, onu o arkadaşların küçük düşünebilmelerine bağlıyorum. bu yapılan kampanyadır, kampanyayı yapanda ufak bir firma değil, bünyesinde 350.000 den fazla domain barındırıyor. fakat bazı kurallar vardır, wr Z yani telif hakkı olan şeyleri host edemezsiniz aksi takdirde böyle bir hizmetin suyunu çıkartırlar.
Aklınızda olan diğer soruları cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
TkmHost.com - İbrahim Tekmen