zeynelkoc' Alıntı:
ben burada karşılıksız birşey dağatıyorum , bu tür mesajları gördükçe hevesim kırılıyor.
"Karşılıksız dagıtmıyorsunuz.."
Arkadas mesajlarını editlemis olabilir..
Sizin mesajlariniz ortada..
Benim bu konudaki görüşüm şu şekilde. ;
Gmail dagıtıyorum diye baslik aciyorsanız / aciyorsak , karsilik beklemek yanlis olur.
ulukislali arkadasima sonuna kadar katiliyorum. Bende yeni katildigim bir forumda bir yoneticinin bu tarz şartlar öne sürdüğünü görsem bende o foruma bir daha girmem..
Neden dersiniz : Basit bir gmail dagıtımı icin / almak icin neden benden 20 mesaj beklensin. ? Ben zaten yardımcı olabilecegim konularda yardımcı olurum. Sizin düsündügünüz gibi olsa 5 dakikada 20 tane mesaj yazarım.. Hemde adam akıllı mesaj yazarım.. Ama Bir GMail icin bu kadar yıpratmam kendimi.
Benim açımdan zaman kaybı olur..
Sizin acınızdan ise : Forum kirliliğine sebebiyet vermek olur. Yani saga sola bakarsınız hep boş mesajlar görürsünüz..
Tabi illaki bir şart öne sürmek isterseniz aklınıza gelen ve makul olan baska bir sart öne sürün. Bu basligi acarak zaten forumdaki diğer (gmail dagıtımı icin bekleyen) arkadaslara saygısızlık yaptıgınızı düsünüyorum.. Konusu gecti zaten burada sizde biliyorsunuz.. Sizin bu yaptıgınıza karsılık bende gmail dagıtıyorum diye bir baslik acarak, hic bir şart öne sürmeden isteyene gmail dagıtabilirdim.
Ama benim yaptıgımda asilik / saygısızlık olurdu. O Yüzden yapmadım. Halende sıra bekliyorum. Ancak hic bir sart öne sürmeyecegim. Bunada karısacak haliniz yoktur umarım. Baska bir baslikta gmail dagitan arkadasin Invite hakkı bitmis. Ancak isteyenler vardı. Birisine gonderdiğimi yazdım o basliga. Hemen ardından Konu Kilitlendi. Kilitleyende sizdiniz. Nedeni ise bana göre şu şekilde :
Sizin dusunceniz : "ARKaDaS dagitirsa gMail benim actigim / acacagim konunun bir anlami olmaz. Dolayısıyla kimse 20 mesaj yazmak icin saga sola saldırmaz."
Buda bana göre sizin dusuncenizdir..
Neyse ben bu durumada eyvallah diyorum..
Bir gün biterse gmail dagıtma hakkınız : (Bu konunun "Kilitlenme" zamanı gelirse) sıra sanırım bana gelmis oluyor.. Benim dısımda bekleyenlerde olabilir. O Yüzden önce "Sırada Kimse varmı diye bakacagım.." (Sizde baksaydiniz Keşke)
Sıra bana gelince 4 Tane GMailime ait ne kadar Invite Hakkım varsa hepsini mesaj istemeden dagıtacagım. Hatta Msn adresimi ve mail'imi ekleyecegim. Kullanıcıların üye olmalarınada gerek yok. Msn adresimden veya Mail adresimden bana ulasanlara dagıtacagım..
Dolayısıyla Başı Boş Yazılmış 20'şer mesajı görmeyecegim.. (Gör"e"meyeceksiniz)
Saygılarımla.