Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar sizden tabi gmail davetiyesi olanlardan, siddetle gmail istiyorum bu mesajımı dikate alırsanız inanın çok sevinicem, bütün forum üyelerine selamlar...
slmlar eski accountum "kadirkadir" olarak geciyordu (ayni zamanda turkarea ve kurtadamda da) ama suan nedense giremiyorum 2 haftadir!!??
o yuzden barrios olarak g-mail rica ediyorum
arkadasım merhaba bu forumda yenıyım ve bır adet g-maile ihtiyacım var elinde varsa ve bana yollarsan sevinirim tabi bu forudaki ilk mesajım ve ilk konusmam bunun ıcın benı ısını gorup gıdenlerden bırı olarak dusunebılırsın boylle dusunursen sana hak verırım neyse benım asıl takıldıgım bılgısayar formu cepforum oralara yolunuz duserse buyuk bır zevkle yardım ederım eger kusur ısledıysem affola hade hepınızde kendınıze ıı bakın sevgılerle hakan [email protected] maıl adresım
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.