Doldurulması zorunlu olan alanlar
Websitesi için istenen en düşük fiyat : 10 usd
minumum açık artırma tutarı: 2 usd
HEMEN AL: verebileceğiniz miktarın en yükseğini pm olarak yada alta yazınız
Websitesinin açılış tarihi : 5-6 ay olmuştur
Kategori, sitenin içeriği nedir : kaliteli film sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link : sayac eklemedim ama tahminen 100 falan vardır
Site tüm içeriği birlikte mi satılık,
sınırlama var ise neler :site tüm içeriği ile birlikte sizi bekliyor host+domain+içerik+botlar+tema yani herşey
Hosting dahil midir : evet
Banlı olduğu sponsor var mı : reklam eklemedimki banı olsun
yani banı yok
Banlı olduğu arama motoru var mı :hiç bir arama motorundan banı yoktur
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : evet tüm yazılım dahildir
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : hayır sitenin hiç bir hukiki sorunu yoktur
Doldurulması zorunlu olmayan alanlar
WebSite adresi : filmleriseyret.in
Satma nedeni : siteyle hiç ilgilenemiyorum siteye zamanında çok emek verdim ama artık ilgilenemiyorum
Satış sonlanma tarihi :son tekliften 72 saat sonra
Satıcının eklemek istediği notlar:
evet arkadaşlar herkese iyi günler
hemen konuya geceyimde vaktinizi almayayım arkadaşlar
elimde son derece kaliteli bir film sitesi vardır tüm içerikleri elle eklenmiştir ama siteyede açtığım zaman nolur nolmaz birsinden 6film botu almıştım arkadaşlar botlar son derece kalteilidir arkadaşlar ama sitede tek dizi botunu kullandım arkadaşlar onların dışında bir bot kullanmadım arkadaşlar
aşağıdan bazı botların resimlerini çektim arkadaşlar aşağıdan bakanilrisinz
ayrıca arkdaşlar sitede 2000 film vardır ve 25.000 adette etiket vardır aşağıda resimlerini göstercem ayrıca 33 kategoride sitede mevcuttur arkadaşlar
ayrıca arkadaşlar aşağıdada sitenin yazılar bölümünü göreceksiniz siteye hit getirecek kaliteli etiketler kullanılmıştır arkadaşlar
ayrıca sitede canlı tv özelliğide vardır arkadaşlar yalnız tema desteklemediğinden dolayı o özelliği kullanabilmeniz için başka temaya geçmeniz gerek arkadaşlar o bölümünde resmini aşağıda göstertdim
ayrıca arkadaşlar film bol linkli yani arkadaşlar birden fazla alternatif link koyulmuştuır arkadaşlar aşağıdan bir filme bakabilirsiniz arkadaşlar dizilerde silinme gibi bir sorun olmadığında dolayı onlar tek link olarak koyulmuştur diğer filmlerde ise birden çok alternatif link koyulmuştur örneğin aşağıdaki resimden bakabilirsiniz
ayrıca arkadaşlar
son derece güvenilir birisiyimdir ve oldukca kaliteli bir insanımdır
ve ticaretlerimde ise hiçbir sorun çıkmamıştır sorunsuz ve kaliteli birisiyimdir
örneği arkadaşlar aşağıdaki linkten +e ticaretlerime bakabilirsiniz
http://www.webmastersitesi.com/besim96-90246.html
veya gene aşağıdan forumda açtığım konudan nasıl birisi olduğumu görebilirsiniz
http://www.webmastersitesi.com/geyik-komik/150877-sizce-nasil-birisiyim-besim96-d-her-yoruma-rep.htm
ayrıca arkadaşlar gördüğünüz gibi son derece kaliteli bir sitedir arkadaşlar ufak bir seo çalışması ile site patlar ve gider
yani gerçekten dediğim gibi ufak bir çalışma ile site çok iyi duruma gelir
ve arkadaşlar sanırsam elimden geldiğince size tanıtmak istedim umarım anlatabilmişimdir arkdaşlar siteyi size arkadaşlar eğer aklınıza takılan hertürlü soruyu veya merak ettiğiniz bir soru varsa arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum size arkadaşlar
İyi Günler
Ekleme: wsden 15 usd geldi konu aşağıdadır
http://www.webmastersitesi.com/websitesi-alis-satis/159735-2000-calisan-filmli-25-000-etiketli-6-kaliteli-botlu-film-sitesi-sadece-10-usd-bu-firsat-kacmaz.htm#post747643
Websitesi için istenen en düşük fiyat : 10 usd
minumum açık artırma tutarı: 2 usd
HEMEN AL: verebileceğiniz miktarın en yükseğini pm olarak yada alta yazınız
Websitesinin açılış tarihi : 5-6 ay olmuştur
Kategori, sitenin içeriği nedir : kaliteli film sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link : sayac eklemedim ama tahminen 100 falan vardır
Site tüm içeriği birlikte mi satılık,
sınırlama var ise neler :site tüm içeriği ile birlikte sizi bekliyor host+domain+içerik+botlar+tema yani herşey
Hosting dahil midir : evet
Banlı olduğu sponsor var mı : reklam eklemedimki banı olsun
Banlı olduğu arama motoru var mı :hiç bir arama motorundan banı yoktur
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : evet tüm yazılım dahildir
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : hayır sitenin hiç bir hukiki sorunu yoktur
Doldurulması zorunlu olmayan alanlar
WebSite adresi : filmleriseyret.in
Satma nedeni : siteyle hiç ilgilenemiyorum siteye zamanında çok emek verdim ama artık ilgilenemiyorum
Satış sonlanma tarihi :son tekliften 72 saat sonra
Satıcının eklemek istediği notlar:
evet arkadaşlar herkese iyi günler
hemen konuya geceyimde vaktinizi almayayım arkadaşlar
elimde son derece kaliteli bir film sitesi vardır tüm içerikleri elle eklenmiştir ama siteyede açtığım zaman nolur nolmaz birsinden 6film botu almıştım arkadaşlar botlar son derece kalteilidir arkadaşlar ama sitede tek dizi botunu kullandım arkadaşlar onların dışında bir bot kullanmadım arkadaşlar
aşağıdan bazı botların resimlerini çektim arkadaşlar aşağıdan bakanilrisinz

ayrıca arkdaşlar sitede 2000 film vardır ve 25.000 adette etiket vardır aşağıda resimlerini göstercem ayrıca 33 kategoride sitede mevcuttur arkadaşlar

ayrıca arkadaşlar aşağıdada sitenin yazılar bölümünü göreceksiniz siteye hit getirecek kaliteli etiketler kullanılmıştır arkadaşlar

ayrıca sitede canlı tv özelliğide vardır arkadaşlar yalnız tema desteklemediğinden dolayı o özelliği kullanabilmeniz için başka temaya geçmeniz gerek arkadaşlar o bölümünde resmini aşağıda göstertdim

ayrıca arkadaşlar film bol linkli yani arkadaşlar birden fazla alternatif link koyulmuştuır arkadaşlar aşağıdan bir filme bakabilirsiniz arkadaşlar dizilerde silinme gibi bir sorun olmadığında dolayı onlar tek link olarak koyulmuştur diğer filmlerde ise birden çok alternatif link koyulmuştur örneğin aşağıdaki resimden bakabilirsiniz

ayrıca arkadaşlar
son derece güvenilir birisiyimdir ve oldukca kaliteli bir insanımdır
ve ticaretlerimde ise hiçbir sorun çıkmamıştır sorunsuz ve kaliteli birisiyimdir
örneği arkadaşlar aşağıdaki linkten +e ticaretlerime bakabilirsiniz
http://www.webmastersitesi.com/besim96-90246.html
veya gene aşağıdan forumda açtığım konudan nasıl birisi olduğumu görebilirsiniz
http://www.webmastersitesi.com/geyik-komik/150877-sizce-nasil-birisiyim-besim96-d-her-yoruma-rep.htm
ayrıca arkadaşlar gördüğünüz gibi son derece kaliteli bir sitedir arkadaşlar ufak bir seo çalışması ile site patlar ve gider
yani gerçekten dediğim gibi ufak bir çalışma ile site çok iyi duruma gelir
ve arkadaşlar sanırsam elimden geldiğince size tanıtmak istedim umarım anlatabilmişimdir arkdaşlar siteyi size arkadaşlar eğer aklınıza takılan hertürlü soruyu veya merak ettiğiniz bir soru varsa arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum size arkadaşlar
İyi Günler
Ekleme: wsden 15 usd geldi konu aşağıdadır
http://www.webmastersitesi.com/websitesi-alis-satis/159735-2000-calisan-filmli-25-000-etiketli-6-kaliteli-botlu-film-sitesi-sadece-10-usd-bu-firsat-kacmaz.htm#post747643