İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2000 çalışan Filmli 25.000 Etiketli 6 Kaliteli Botlu Film Sitesi Sadece 10 Usd Bu Fır

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Doldurulması zorunlu olan alanlar
Websitesi için istenen en düşük fiyat : 10 usd
minumum açık artırma tutarı: 2 usd
HEMEN AL: verebileceğiniz miktarın en yükseğini pm olarak yada alta yazınız :D
Websitesinin açılış tarihi : 5-6 ay olmuştur
Kategori, sitenin içeriği nedir : kaliteli film sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link : sayac eklemedim ama tahminen 100 falan vardır
Site tüm içeriği birlikte mi satılık,
sınırlama var ise neler :site tüm içeriği ile birlikte sizi bekliyor host+domain+içerik+botlar+tema yani herşey :D
Hosting dahil midir : evet
Banlı olduğu sponsor var mı : reklam eklemedimki banı olsun :D yani banı yok
Banlı olduğu arama motoru var mı :hiç bir arama motorundan banı yoktur
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : evet tüm yazılım dahildir
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : hayır sitenin hiç bir hukiki sorunu yoktur

Doldurulması zorunlu olmayan alanlar
WebSite adresi : filmleriseyret.in
Satma nedeni : siteyle hiç ilgilenemiyorum siteye zamanında çok emek verdim ama artık ilgilenemiyorum
Satış sonlanma tarihi :son tekliften 72 saat sonra

Satıcının eklemek istediği notlar:

evet arkadaşlar herkese iyi günler :D

hemen konuya geceyimde vaktinizi almayayım arkadaşlar

elimde son derece kaliteli bir film sitesi vardır tüm içerikleri elle eklenmiştir ama siteyede açtığım zaman nolur nolmaz birsinden 6film botu almıştım arkadaşlar botlar son derece kalteilidir arkadaşlar ama sitede tek dizi botunu kullandım arkadaşlar onların dışında bir bot kullanmadım arkadaşlar
aşağıdan bazı botların resimlerini çektim arkadaşlar aşağıdan bakanilrisinz

1419Untitled.png

ayrıca arkdaşlar sitede 2000 film vardır ve 25.000 adette etiket vardır aşağıda resimlerini göstercem ayrıca 33 kategoride sitede mevcuttur arkadaşlar

5525Untitled.png

ayrıca arkadaşlar aşağıdada sitenin yazılar bölümünü göreceksiniz siteye hit getirecek kaliteli etiketler kullanılmıştır arkadaşlar

8044Untitled.png

ayrıca sitede canlı tv özelliğide vardır arkadaşlar yalnız tema desteklemediğinden dolayı o özelliği kullanabilmeniz için başka temaya geçmeniz gerek arkadaşlar o bölümünde resmini aşağıda göstertdim

3774Untitled.png

ayrıca arkadaşlar film bol linkli yani arkadaşlar birden fazla alternatif link koyulmuştuır arkadaşlar aşağıdan bir filme bakabilirsiniz arkadaşlar dizilerde silinme gibi bir sorun olmadığında dolayı onlar tek link olarak koyulmuştur diğer filmlerde ise birden çok alternatif link koyulmuştur örneğin aşağıdaki resimden bakabilirsiniz

5879Untitled.png

ayrıca arkadaşlar
son derece güvenilir birisiyimdir ve oldukca kaliteli bir insanımdır

ve ticaretlerimde ise hiçbir sorun çıkmamıştır sorunsuz ve kaliteli birisiyimdir

örneği arkadaşlar aşağıdaki linkten +e ticaretlerime bakabilirsiniz

http://www.webmastersitesi.com/besim96-90246.html

veya gene aşağıdan forumda açtığım konudan nasıl birisi olduğumu görebilirsiniz

http://www.webmastersitesi.com/geyik-komik/150877-sizce-nasil-birisiyim-besim96-d-her-yoruma-rep.htm

ayrıca arkadaşlar gördüğünüz gibi son derece kaliteli bir sitedir arkadaşlar ufak bir seo çalışması ile site patlar ve gider :D

yani gerçekten dediğim gibi ufak bir çalışma ile site çok iyi duruma gelir

ve arkadaşlar sanırsam elimden geldiğince size tanıtmak istedim umarım anlatabilmişimdir arkdaşlar siteyi size arkadaşlar eğer aklınıza takılan hertürlü soruyu veya merak ettiğiniz bir soru varsa arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum size arkadaşlar

İyi Günler

Ekleme: wsden 15 usd geldi konu aşağıdadır

http://www.webmastersitesi.com/websitesi-alis-satis/159735-2000-calisan-filmli-25-000-etiketli-6-kaliteli-botlu-film-sitesi-sadece-10-usd-bu-firsat-kacmaz.htm#post747643

sukrusoydan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
site hit bilgilerini bilmeden bi fiyat veremicem.iyi satışlar..

pms11

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
kardeş hayırlı satışlar. arkadaşlar kelimesini çıkarsan konudan yarı yarıya azalıcakmış yazdıkların :)

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar dediğim gibi sayyac eklemedim arkadaşlar son günlerdeki sayyac sorunlarından dolayı sayyac eklememiştim arkadşlar ama tahminen hiti 50-100 dür belki daha fazladır gerçekten bilmiyorum ama tahminen okdardır arkadaşlar

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb arkadaşlar r10dan 30 usdlik teklif geldi yokmu artıran :D

http://www.r10.net/yeni-site/957402...e-10-usd-bu-firsat-kacmaz.html#post1066587035

Ekleme: wsden 32 usdlik teklif geldi yokmu artıran :D

http://www.webmastersitesi.com/websitesi-alis-satis/159735-2000-calisan-filmli-25-000-etiketli-6-kaliteli-botlu-film-sitesi-sadece-10-usd-bu-firsat-kacmaz-2.htm#post749619

Ekleme: r10dan 40 usd geldi arkaadşlar yokmu artıran :D

http://www.r10.net/yeni-site/957402-2000-calisan-filmli-25-000-etiketli-6-kaliteli-botlu-film-sitesi-sadece-10-usd-bu-firsat-kacmaz.html#post1066589967

S.Atik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim sitede 80 film olmasına rağmen ve hiç uğraşmadığım halde 100 hit alıyor.. Hitin çok düşük geldi gözüme.. Hayırlı satışlar. Umarım satın alan biraz seo ile uğraşır :)

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten upraşırsa site patlar hocam ben vaktim olmadığından dolayı satıyorum zaten siteyi

evet yokmu artıran :D

Ekleme: r10dan 42 usdlik teklif geldi yokmu artıran

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam dikkat ettiyseniz son tekliften 72 saat sonra dedim ve hepte teklif geldi isterseniz bir gözlük kullanın hocam :D

bu arada arkadşlar sitenin hemen al fiyatı 50 usd olarak belirlenmiştir almak isteyenleriniz bana pm yoluyla ulaşabilir

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:D:D:D:D:

tabiki hocam yokmu artıran q72 den rekor bir teklif geldi tam tamına 47 usd :D

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
satış süresi bitmiştir site q72 ye kalmıştır lütfen msn adresinizi pm olarak atarsanız sevinirim siteyi devteriz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.