İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2012'de Windows 8 için 3DMark Benchmark geliyor

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Eylül 2010
Mesajlar
2,829
Reaction score
32
Konum
ANKARA
Kullanmakta olan cihazınızın üç boyutlu grafikler konusunda ne kadar başarılı olduğunu ölçmek için kullandığınız benchmark programından memnun musunuz? Eğer memnunsanız bile Futuremark'ın piyasaya çıkartmaya hazırladığı ve şu an için 3DMark for Windows 8 olarak adlandırdığı bu yeni benchmark programı durumu değiştirebilir.



Son derece iddialı bir şekilde lanse edilen yeni 3DMark, Windows 8 yüklü cihazların üç boyutlu grafik işleme becerilerini ölçmek için özel olarak hazırlanmış.

Üstelik Windows 8'in hem masa üstü PC'lerde, hem de tablet cihazlarda çalışacak olmasını da göz önünde bulunduran Futuremark, 3DMark'ın çok çeşitli cihazlar için en iyi 3D benchmark programı olacağını iddia ediyor.

Hatta Futuremark bir adım daha ileri giderek 3DMark'ın geleceğin gelişmiş oyun konsollarında da aynı işlemi son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirmeyi vaat ediyor.

Hm x86, hem de ARM çipleri destekleyecek olan 3DMark for Windows 8'in 2012'de piyasada olması bekleniyor.

kaynak: http://www.chip.com.tr/konu/windows-8-icin-3dmark-benchmark-geliyor_30315.html
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst