Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

24 Eft ödemesi Pazar Gününe Denk Geliyor Eft ler Yapılırmı ?

B

bazobehram

Misafir
Arkadaşlar Dikkat Ettimde Bİrazda merakımdan soruyorum eft ödemeler ayın 24 pazar gününe geliyor.. pazar günü sizce eft yapılırmı.. yani eft işlemi başkatabilirmi.. :D

M

MasterTR

Misafir
$u odemeleri ay ba$inda yapsalar ne guzel olacak

ay sonunda oduorlar odemelerde paramiz kalmiyor :)

fugitive

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
maaş bekler gibi şu google ödemeleri :D

uyuz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
25inde yaparlar 26sında gelir.

iyimi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
32
bu ay yapmazlar gelecek ay belki :)

hikmetbaysal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
ya benim geçen ay 120 dolar olmuştu para ilk defa alıcam eft ilemi gelir çek felan mı nasıl olacak bilmiyorum yaws :(

romsage

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
@hikmetbaysal

kardeşim nedemek "eft ilemi gelir çek felan" sen seçiyon hangisiyle gelsin diye :D

heaven

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
@hikmetbaysal

Seç Hemen EFT yi Hesabını Onayla PIN'in Gelmesini bekle gerçi bu ayı kaçırdın diğer aya yetişirsin :D

hikmetbaysal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
yok pin falan geldi hepsini yaptım gelirmi ayın 25 inde ? yada 26 snda

Senol

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
128
iyide banka hesabını googleye onaylattınmı deneme odemesi aldınmı odeme seceneklerinde neyi sectip eft(elektronik fon transferi ) cek guvenli teslimat cek standart eslimat neyi sectiysen oyle gelir paran

hikmetbaysal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
yaw bi gün için dert etmiyorum pini geldi pin girdim banka işllemlerini yaptım deneme ödemesi geldi herşey tamam :) ben paranın ordan çıktığını nasıl anlarım ?

iyimi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
32
eğer dediğin gibi herşey tamamsa ordan çıktığını anlamadan para hesabında olur, yani orda daha ödeme işlemde yazarken para gelio, orda ödeme yazdığında harcanmış bile oluyo :)

Macos

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
22
Evet benden ufak bir soru benim hesabim haziranın 12 kabul edildi ve pin kodum gelmedi ama hesabimda 100 doları çoktan geçti diyelim ki bu gün yarın pin kodum gelse ve pin kodunu girsem bu ay mı gonderirler paramı...

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Evet benden ufak bir soru benim hesabim haziranın 12 kabul edildi ve pin kodum gelmedi ama hesabimda 100 doları çoktan geçti diyelim ki bu gün yarın pin kodum gelse ve pin kodunu girsem bu ay mı gonderirler paramı...

ayın 15 inden sonra yapılan değişiklikler bir sonraki ayda geçerli olur.Yani 15 inden sonra pini girersen diğer ay paranı alırsın.

Panelde ödeme işlemde yazacaktır arkadaşım.O zamandan sonra 1-2 gün içinde banka hesabınıza paranız geliyor..

I

imkansiz

Misafir
Şimdi benim sitem var googlde adsanseyi onayladım gunde 20 $ üstünde geliyor 3 gunde 50 $ asti simdibu pin ne zaman süre icinde gelir kimilerine 1-2 ayda geliyor 2 ay sonra benim hesap zaten ucar :) nasıl olur sizce bu is bir kacgunde 50 $ siniirini asinca erken gelme ihtimali varmi ?