İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

24 Eft ödemesi Pazar Gününe Denk Geliyor Eft ler Yapılırmı ?

B

bazobehram

Misafir
Arkadaşlar Dikkat Ettimde Bİrazda merakımdan soruyorum eft ödemeler ayın 24 pazar gününe geliyor.. pazar günü sizce eft yapılırmı.. yani eft işlemi başkatabilirmi.. :D

M

MasterTR

Misafir
$u odemeleri ay ba$inda yapsalar ne guzel olacak

ay sonunda oduorlar odemelerde paramiz kalmiyor :)

hikmetbaysal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya benim geçen ay 120 dolar olmuştu para ilk defa alıcam eft ilemi gelir çek felan mı nasıl olacak bilmiyorum yaws :(

romsage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@hikmetbaysal

kardeşim nedemek "eft ilemi gelir çek felan" sen seçiyon hangisiyle gelsin diye :D

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@hikmetbaysal

Seç Hemen EFT yi Hesabını Onayla PIN'in Gelmesini bekle gerçi bu ayı kaçırdın diğer aya yetişirsin :D

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
iyide banka hesabını googleye onaylattınmı deneme odemesi aldınmı odeme seceneklerinde neyi sectip eft(elektronik fon transferi ) cek guvenli teslimat cek standart eslimat neyi sectiysen oyle gelir paran

hikmetbaysal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw bi gün için dert etmiyorum pini geldi pin girdim banka işllemlerini yaptım deneme ödemesi geldi herşey tamam :) ben paranın ordan çıktığını nasıl anlarım ?

iyimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eğer dediğin gibi herşey tamamsa ordan çıktığını anlamadan para hesabında olur, yani orda daha ödeme işlemde yazarken para gelio, orda ödeme yazdığında harcanmış bile oluyo :)

Macos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet benden ufak bir soru benim hesabim haziranın 12 kabul edildi ve pin kodum gelmedi ama hesabimda 100 doları çoktan geçti diyelim ki bu gün yarın pin kodum gelse ve pin kodunu girsem bu ay mı gonderirler paramı...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Evet benden ufak bir soru benim hesabim haziranın 12 kabul edildi ve pin kodum gelmedi ama hesabimda 100 doları çoktan geçti diyelim ki bu gün yarın pin kodum gelse ve pin kodunu girsem bu ay mı gonderirler paramı...

ayın 15 inden sonra yapılan değişiklikler bir sonraki ayda geçerli olur.Yani 15 inden sonra pini girersen diğer ay paranı alırsın.

Panelde ödeme işlemde yazacaktır arkadaşım.O zamandan sonra 1-2 gün içinde banka hesabınıza paranız geliyor..

imkansiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi benim sitem var googlde adsanseyi onayladım gunde 20 $ üstünde geliyor 3 gunde 50 $ asti simdibu pin ne zaman süre icinde gelir kimilerine 1-2 ayda geliyor 2 ay sonra benim hesap zaten ucar :) nasıl olur sizce bu is bir kacgunde 50 $ siniirini asinca erken gelme ihtimali varmi ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.