Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

250 $ pp aranıyor

bluestanbul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
elaman hala online ne ban ne bişey anca millet eşeğini niye çaldırdın diye adama yükleniyor dolandırıcının suçu kabahatı yok.

`Pi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Cümle aleme rezil etmek değild emilleti uyaralım diye konu açtım ama silindi ne olduysa.Zaten bu adamın nesini rezil edeceksinki adam zaten rezil

shape

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
az önce açılan konuyu kim sildi ?

`Pi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Konunun silinmesiyle ilgili herhangi bir bilgim yok.Neden niçin silindi bilmiyorum.Enterasan

Webdoktorz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
59
Bu üyenin bir arkadaşı vardı.Utopya diye.Konu açmıştı, benim onun dolandırdığını sölemişti.Ama 1 hafta sonra anladık ki pc'me giren heker dolandırmış adamı.Bu adam benimde msni istedi verdim arkadaşını yolla konuşalım demiştim.Yolladı geldi çocuk konuştu ben kendimi tanıttım olayla alakam olmadıgını söyledim cep telime kadar verdim ara görüselim konuyla alakm yok dedim.Benim 5$'ı çalan heker bu adamın arkadaşınıda sanırım 15$'ını çalmış yada dolandırmıştı.heker seni sewiom lem :) Tamda adamın hesabı boşaltmışsın.

Bu arada Pİ senin itrade fazla,adam ilk önce parayı yollasaydı sonra sen aktarsaydın geçmiş olsun ne diyim.

`Pi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Bu insan neden halen forumda anlamış değilim.Başkalarınıda dolandırsın diyemi bekliyoruz acaba?

Webdoktorz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
59
Arkadaşı Utopya nickli kişide dolandırıcı çıkmıştır.Yetkililer bu 2 dolandırıcıyıda banlasın artık.

blade78

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
80
dolandırıcımı hakikaten benide msn yeeklemiş ozaman kabul etmeyeyim msn ye sağol webdotorz..4 mesajı var forumda [email protected] msn sini kullanıyor!