İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

250 $ pp aranıyor

bluestanbul

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Mart 2008
Mesajlar
73
Reaction score
0
elaman hala online ne ban ne bişey anca millet eşeğini niye çaldırdın diye adama yükleniyor dolandırıcının suçu kabahatı yok.
 

`Pi

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Nisan 2007
Mesajlar
350
Reaction score
0
Cümle aleme rezil etmek değild emilleti uyaralım diye konu açtım ama silindi ne olduysa.Zaten bu adamın nesini rezil edeceksinki adam zaten rezil
 

`Pi

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Nisan 2007
Mesajlar
350
Reaction score
0
Konunun silinmesiyle ilgili herhangi bir bilgim yok.Neden niçin silindi bilmiyorum.Enterasan
 

Webdoktorz

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2008
Mesajlar
309
Reaction score
5
Bu üyenin bir arkadaşı vardı.Utopya diye.Konu açmıştı, benim onun dolandırdığını sölemişti.Ama 1 hafta sonra anladık ki pc'me giren heker dolandırmış adamı.Bu adam benimde msni istedi verdim arkadaşını yolla konuşalım demiştim.Yolladı geldi çocuk konuştu ben kendimi tanıttım olayla alakam olmadıgını söyledim cep telime kadar verdim ara görüselim konuyla alakm yok dedim.Benim 5$'ı çalan heker bu adamın arkadaşınıda sanırım 15$'ını çalmış yada dolandırmıştı.heker seni sewiom lem :) Tamda adamın hesabı boşaltmışsın.

Bu arada Pİ senin itrade fazla,adam ilk önce parayı yollasaydı sonra sen aktarsaydın geçmiş olsun ne diyim.
 

`Pi

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Nisan 2007
Mesajlar
350
Reaction score
0
Bu insan neden halen forumda anlamış değilim.Başkalarınıda dolandırsın diyemi bekliyoruz acaba?
 

Webdoktorz

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2008
Mesajlar
309
Reaction score
5
Arkadaşı Utopya nickli kişide dolandırıcı çıkmıştır.Yetkililer bu 2 dolandırıcıyıda banlasın artık.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst