İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

26 Ekim 2006 ve Bayram bitti

Harbiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akbanktan şaşanın aklına şaşarım :)) para yatar yatmaz hemen mesaj gonderiyorlar

Yusuf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Finansbank - İstanbul ... ödeme geldi!
Kur: 1.4554

Ödemelerinizin bir an önce gelmesi dileğiyle!

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne saçmalıktır!! biraz önce aradım müşteri hizmetlerini adamlarda ne dediğini bilmiyor... hesapın karşılığı çıkmazsa bankaya geri iade yapılır diyorlar! bu ne demek oluyor yani 1 ay daha erteler google parayı... Mahvetti bizi yapı kredi şu olaylar düzelsin ilk işim hesabımı kapattırmak olacak... yapı krediyle ilişkimi kesiyorum. Adama diyorumki eski hesaba eft yapılacak diyorum param geçermi hesabıma? Net bir yanıt alamıyorum.. yok şubenizden tasdik olması lazım mazım bilmem ne zavazingo şeyler söylüyorlar. yarın şubeye gideceğim. rezil olduk ya...

Harbiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya abicim biz sabahtan beri bagırıyoruz sabaha kadar akbank diyoruz akbankdan şaşanın aklına şaşarım . diyorum adamların sistemi super paran yatıyor anında cep telefonuna mesaj geliyor mesaj aynen şöyle ahmet mehmet 5454545 nolu hesabınıza 54545 giriş olmustur acıklama EFT BFS FINANCE LIMITED

yorum sizin..

TurkHizmet.Gen.TR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alanlar GüLe Güle harcasin paralarini Alamayanlarda :) yapikrediye iclerinden istediklerini soylesinler :) benim gibi

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en güvendiğim banka yapı krediydi koçbankla birleşmeden öncesine kadar... Her bankadan hesabım var. banka değişimi kolay fakat bu ayki para önemli olan şunu bi atlatsak yeter..

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapıkrediciler boşuna beklemeyin isterseniz ödemeler bidahaki aya sarkacak gibi çünkü yeni hesap nolarınızı girmeniz gerekiyor ve değişiklikler bir sonraki ay aktif olcak (benim fikrim)

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yapikrediden hala para alan yokmu???

Hesabımın olduğu yapıkredi şubemi aradım durumu anlattım bekleyen bir eft yok dedi. Eger gelirse eft eski hesaplara geçiririz ama eft yok dedi bana. İnşallah para şubeye düşmeden geri dönmesin. Ozaman hiç alamayız.
İncir ağacı dikti ocağıma ykb.

fugitive

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ya ykb nin yaptığı amatörlüğün dik alası yazıklar olsun akbanka geçiriyorum şu paramı alayım bi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5