İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

26 Şubat Juzy Ödemeleri Hk.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
2/26/2006 tarihi sabah 09:00 itibari ile Juzy ödemelerim başlamıştır. Juzy Ödemelerim diyorum çünkü burada daha önce belirttigim gibi Ref numaralarını bana vermiş olan müşterilerimin ödemeleri ile mükellefim. daha önceden bana ID numaralarını belirtmemiş olan müşterilerin sorunları olursa lütfen Juzy.net reklam destek bölümünden iletişime geçsinler.

Bu pencereden sorular cevaplanmayacaktır. msn adresimi vermiş oldugum bana Ref idleri belirten müşterilerimiz soruları ve sorunları gün sonuna dogru iletebilirler.

Buğün Ref ID lerini bana bildiren müşterilerimizin ödemeleri tam anlamı ile gerçeklteştirildikten sonra Juzy reklam ile alakam kalmayacaktır.

Ödemeler Başlamıştır Bereket versin.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Aşagıdaki ileti Juzy.net Adminlerinin ifadesidir kamuoyunu bilgilendirmek için yazıyorum.

• Ödemelerin Yüzde %70 hesaplarınıza geçmiştir. Geriye kalan ödemelerin (%30) yarın hesaplarınıza geçmiş olucaktır.

DUYURU : reklam.juzy.net kapatılıyor. Türk internetine hizmet vermesi ümüdiyle açılan bu hizmetin kapatılma nedeni,
    1- Atılan kişilerin juzy.net'e var gücüyle saldırması (spam reklamlar, botnet üzerinden reklam yapanlar, tıklatmaya teşvik etmesi),
    2- Reklam.juzy.net ve diğer sitelerimiz hakkında asılsız yazılar, hakaretler yapılması,
    3- İnrenette çok fazla iyi webmasterlar ve kötü webmasterlar vardır. Kötü insanlar sisteme kayıt olduktan sonra mazeretli bir biçimde atıldılar, buna rağmen aynı gün içinde juzy.net'e saldırmaya başlamışlardır.
    4- İlk ay webmaster atılsa bile parası ödencektir demiştik. 626 webmasterın sadece 3 ü atıldı.Ve o 3 webmaster siteden atıldığı anda juzy.net'e büyük zararlar vermiştir(saldırı). Bundan dolayı juzy belli bir süre kendisi toparlıyamadı ve atılan kişilerin paralarını ödeyememeye başlamıştır.

Saldıran hiçbir siteye juzy.net ve siteleri kesinlikle geri tepki vermemiştir. Her zaman türk internetinde olduğu gibi 5-10 kötü site sahibi yine bir webmasterlara para dağıtan hizmeti mafetmiştir. Keşke sizlere daha iyi bir hizmet verebilseydik. Tık başına 0,04 kuruştan 0,01 kuruşa kadar düşürme sebebimiz sadece sitemize saldırılmasıdır.

Not : Hilesiz, Spamsız, Tıklatmaya teşvik etmeyen, Juzy'e özel reklam sayfası yapıp ona pop-up açmadan sistemden atılan varsa ve Ahiret'te hesabını vermiyceğiniz durumdaysa.
    Lütfen [email protected]'a mail atınız ve paranızı isteyiniz.

Bilgi Teknik Tic. Ltd. Şti. Hatay/ANTAKYA

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
Aşagıdaki ileti Juzy.net Adminlerinin ifadesidir kamuoyunu bilgilendirmek için yazıyorum.

• Ödemelerin Yüzde %70 hesaplarınıza geçmiştir. Geriye kalan ödemelerin (%30) yarın hesaplarınıza geçmiş olucaktır.

DUYURU : reklam.juzy.net kapatılıyor. Türk internetine hizmet vermesi ümüdiyle açılan bu hizmetin kapatılma nedeni,
    1- Atılan kişilerin juzy.net'e var gücüyle saldırması (spam reklamlar, botnet üzerinden reklam yapanlar, tıklatmaya teşvik etmesi),
    2- Reklam.juzy.net ve diğer sitelerimiz hakkında asılsız yazılar, hakaretler yapılması,
    3- İnrenette çok fazla iyi webmasterlar ve kötü webmasterlar vardır. Kötü insanlar sisteme kayıt olduktan sonra mazeretli bir biçimde atıldılar, buna rağmen aynı gün içinde juzy.net'e saldırmaya başlamışlardır.
    4- İlk ay webmaster atılsa bile parası ödencektir demiştik. 626 webmasterın sadece 3 ü atıldı.Ve o 3 webmaster siteden atıldığı anda juzy.net'e büyük zararlar vermiştir(saldırı). Bundan dolayı juzy belli bir süre kendisi toparlıyamadı ve atılan kişilerin paralarını ödeyememeye başlamıştır.

Saldıran hiçbir siteye juzy.net ve siteleri kesinlikle geri tepki vermemiştir. Her zaman türk internetinde olduğu gibi 5-10 kötü site sahibi yine bir webmasterlara para dağıtan hizmeti mafetmiştir. Keşke sizlere daha iyi bir hizmet verebilseydik. Tık başına 0,04 kuruştan 0,01 kuruşa kadar düşürme sebebimiz sadece sitemize saldırılmasıdır.

Not : Hilesiz, Spamsız, Tıklatmaya teşvik etmeyen, Juzy'e özel reklam sayfası yapıp ona pop-up açmadan sistemden atılan varsa ve Ahiret'te hesabını vermiyceğiniz durumdaysa.
    Lütfen [email protected]'a mail atınız ve paranızı isteyiniz.

Bilgi Teknik Tic. Ltd. Şti. Hatay/ANTAKYA

geçen aykı 3 hesabın ödemesi gelmediği için başlık açmıştım msn'e eklettin tamam hesap bilgilerini verdim gün gün teker teker alıcaklı bilgilerini hesaplattırdın bana hallediyorum diye geçti geçen aykı ödemeler gelmedi 3 hesabında, bu ayda sadece 1 hesabın ödemesi gelmiş bu yapılan ayıp bencede kapanması en iyisi işi yapamıyorsanız bırakın...

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
geçen aykı 3 hesabın ödemesi gelmediği için başlık açmıştım msn'e eklettin tamam hesap bilgilerini verdim gün gün teker teker alıcaklı bilgilerini hesaplattırdın bana hallediyorum diye geçti geçen aykı ödemeler gelmedi 3 hesabında, bu ayda sadece 1 hesabın ödemesi gelmiş bu yapılan ayıp bencede kapanması en iyisi işi yapamıyorsanız bırakın...

Merhaba,
MSN den almış oldugum hesaplarınızı kontrol etmiş. ve bu hesapların bir önceki hesap kesimine denk gelmedigini ifade etmiştik. işte bu tür yazılanlar yüzünden juzy.net bu sistemi kapatıyor. daha hesabınızı alacagınız zamanı bilmiyorsunuz.
Birileri ne yazikki hesap bilgileri girmez telepati ile sanki para transferi yapacak elemanlar. birileri hesap kesimini bilmez. birileri alalade hile yapar haklı çıkmak ister. belki arada cidden hakkı yenmiş olan vardır onunda hesabını Allah sorsun ne diyim. ancak bu hakkı yenmiş gruba bu pencereye yazanların bir cogu girmiyor. Sonucta orada mesaj yazıyor diyorki " hesabı kalan " belli kriterlerde mail atsın ödeyelim. Ancak bu uyarıya ragmen hala yazı yazılıyorsa ben bu işte başka şey ararım.

not : Bana Ref ID'si normalde vermediniz müşteri grubumda degilsiniz. sadece yardım ve açıklama yapmak için bunu yazdım. ve size o zamanda yardım ettim. Görüyorumki geregince yardımcı olamamışım ne yazık.

Murky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba hocam.Ben ortaklık programınıza 2 ayrı site için 2 ayrı hesap kullanıyordum.Fakat ben iyinete fazla takılmadığımdan sizin konunuzu görmemiş Efe Yüksel'in MSN'sinde gördüğümden http://reklam.juzy.net'e üye olup dolayısyla size id numaralarımı ö.m ile atamamıştım fakat ilk ödemede problem çıkınca size id numaralarımı msn yolu ile göndermiştim ödemem şu anda hesabıma geçmedi hesabım garanti ben ref numaralarımı ö.m yolu ile gönderdim size umarım bu gün ödemeleri problemlemsiz bir şekilde alırız.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba hocam.Ben ortaklık programınıza 2 ayrı site için 2 ayrı hesap kullanıyordum.Fakat ben iyinete fazla takılmadığımdan sizin konunuzu görmemiş Efe Yüksel'in MSN'sinde gördüğümden http://reklam.juzy.net'e üye olup dolayısyla size id numaralarımı ö.m ile atamamıştım fakat ilk ödemede problem çıkınca size id numaralarımı msn yolu ile göndermiştim ödemem şu anda hesabıma geçmedi hesabım garanti ben ref numaralarımı ö.m yolu ile gönderdim size umarım bu gün ödemeleri problemlemsiz bir şekilde alırız.

Merhaba,
Ödemeler gün içerisinde tamamlanacak diye biliyorum. ödemenizde bir sıkıntı olursa lütfen destek panelinden Adminlere ulaşınız bir sorun olacagını sanmıyorum.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çok alakasız bi ödeme gönderilmiş bana özel mesaj gönderdim ilgilenirseniz memnun olurum.

Murky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malesef sitenizde reklam bannerlarını arkadaşlar göremediginden ödeme yapmamıştır. sistem kapatılıyor demeden önce bütün siteler gezildi ve incelendi. ve sitenize admin bölümünde ne bir uyarı ne birşey var sadece bannerlar yok denmiş. ve ziyaretci akışı var denmiş. bunun için sizi onaylıyan editörle görüşmem gerekicektir.

Buğra Kabakçı
Haber ve Reklam Editörü
www.juzy.net

qdin sizle MSN'de görüştüümüzde reklamları istediğim zaman kaldırabileceğimi bir problemin çıkmıyacağını sölemiştiniz.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
malesef sitenizde reklam bannerlarını arkadaşlar göremediginden ödeme yapmamıştır. sistem kapatılıyor demeden önce bütün siteler gezildi ve incelendi. ve sitenize admin bölümünde ne bir uyarı ne birşey var sadece bannerlar yok denmiş. ve ziyaretci akışı var denmiş. bunun için sizi onaylıyan editörle görüşmem gerekicektir.

Buğra Kabakçı
Haber ve Reklam Editörü
www.juzy.net

qdin sizle MSN'de görüştüümüzde reklamları istediğim zaman kaldırabileceğimi bir problemin çıkmıyacağını sölemiştiniz.

Merhaba,
ID numaranızı daha önce vermemenize ragmen evet yardımcı olmak için sorun olmayacagını ifade etmiştim ki olmamalıda. Böyle bir e-mail gelmişse kim göndermişse saçmalamış.

speed06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim juzy net hesabımda 25 ytl alacagım vardı 13.88 ylt yatırıldı.

speed06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
id numaram : 1280 sever değişikliği yaptık 10ytl yatıracağız denmişti onuda hesaplarsak 11 ytl +10 ytl: 21 ytl alacağım var.

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turk sponsor kullanıyorsak bu gibi durumlara alışık olmamız lazım.

juzy deki bir grup gencinde kendi çapında işlere girişmeside bence olumlu
ellerinden geleni yapıyorlardır buna inanmak istiyorum.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
id numaram : 1280

Merhaba,
1280 müşteri grubu ilk kayıt edilenler diye biliyorum. 1400 den sonra benim yardımcı oldugum grubun icinde olabilirsiniz kayıtlarımda size yardım edecek bilgi yok. Ancak bu pencereden bu hesabı hangi tarihler arasında yaptıgınızı gösteren istatisligi yazabilirmisiniz? yani kaç tık ne kadar yazıyor.

speed06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
24 Aralık 2006 ile 27 Şubat 2007 arası Tıklama : 1292 Kazanç : 25.84 YTL bana yalnızca 13.88 yatırıldı.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
id numaram : 1280 sever değişikliği yaptık 10ytl yatıracağız denmişti onuda hesaplarsak 11 ytl +10 ytl: 21 ytl alacağım var.

Merhaba,
Ödemeniz hakkında yukarıda bildirilen destek emailden yardımcı olabilirsiniz.
benim müşterim olmadıgınızdan yardımcı olamıyorum.
Diger bir husus size sordugum sorunun cevabı tarih aralıgından ne kadar tık ve kazanç gösterdigini panelden copy paste yapabilirmisiniz?

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
24 Aralık 2006 ile 27 Şubat 2007 arası Tıklama : 1292 Kazanç : 25.84 YTL bana yalnızca 13.88 yatırıldı.

Merhaba,
1292 Tık 12.92 eder. fazla bile yatırılmış neden diyecek olursanız 5 YTL sınırını belirtilen ayda geçmemişsinizki 10 YTL ödesinler. Her halukarda siz yinede hesabınızda karışıklık var diyorsanız müşteri temsilciniz ile görüşünüz.

speed06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden fala yatmışki ilk reklam gösterimine başladığımda tık başına ücret yüksekti ama benim bu ilk ödeme alışım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.