İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

26 Şubat Juzy Ödemeleri Hk.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
neden fala yatmışki ilk reklam gösterimine başladığımda tık başına ücret yüksekti ama benim bu ilk ödeme alışım.

Merhaba,
0.01 den hesaplanmakta reklamlarınız bununla ilgili gerek juzy de gerek forumda açıklama yapıldı herhangi bir konuyu takip etseydiniz bunu görebilirdiniz.

speed06

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tıklama : 1292
Kazanç : 25.84 YTL + 10 ytl benim alacağım 35,84 benim aldığım 13,88 kardeşim uzatmaya gerek yok 13 ytl nin mi lafını edeceğiz.Bana eksik yatırılmış işte.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tıklama : 1292
Kazanç : 25.84 YTL + 10 ytl benim alacağım 35,84 benim aldığım 13,88 kardeşim uzatmaya gerek yok 13 ytl nin mi lafını edeceğiz.Bana eksik yatırılmış işte.

Merhaba,
açıklamadan anlamayan müşterilerle çalışmak zor oluyor.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sen anlama özürlüysen ben ne yapayım.

Merhaba,
Lütfen anlama özürlü olmayan, yönetim panelindeki destek bölümünden kendinize göre haklı gördüğünüz konuları iletiniz. İzin verirseniz bu bölümde kendi müşterilerime yardımcı olmak istiyorum.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
18 aralık 2006 - 9 ocak 2007 tarihleri arasında reklamları yayınladım ve bana uymadıgı icin reklam yayınlamayı durdurdum.

ekteki resimde acıkca görebilirsiniz. ID numaramıda üye oldugumda da pm göndermiştim. (1471)

E9 11/01/2007 13.86 13.86 0115 MEHMET EFE YÜKSEL INT-EFTEMR-JUZY ODEMESİ FON YÖNETİMİ MÜ...

böyle bir ödeme yapildi 11 ocakta. sonrasında bir ödeme felan olması. cok yüklü bir meblağ degil ama yinede göstermek istedim.

reklamları son ay icerisinde yayınlamadıgım icin ücret ödenmiyor mu? ödenmiyor ise bu saçma geldi bana.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
18 aralık 2006 - 9 ocak 2007 tarihleri arasında reklamları yayınladım ve bana uymadıgı icin reklam yayınlamayı durdurdum.

ekteki resimde acıkca görebilirsiniz. ID numaramıda üye oldugumda da pm göndermiştim. (1471)

E9 11/01/2007 13.86 13.86 0115 MEHMET EFE YÜKSEL INT-EFTEMR-JUZY ODEMESİ FON YÖNETİMİ MÜ...

böyle bir ödeme yapildi 11 ocakta. sonrasında bir ödeme felan olması. cok yüklü bir meblağ degil ama yinede göstermek istedim.

reklamları son ay icerisinde yayınlamadıgım icin ücret ödenmiyor mu? ödenmiyor ise bu saçma geldi bana.

Merhaba,
Tabiki eger böyle bir nedenle hakediliş ödenmemişse sorun vardır. ben bu mesajınızı ilgili yere ulaştıracagım.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
malesef sitenizde reklam bannerlarını arkadaşlar göremediginden ödeme yapmamıştır. sistem kapatılıyor demeden önce bütün siteler gezildi ve incelendi. ve sitenize admin bölümünde ne bir uyarı ne birşey var sadece bannerlar yok denmiş. ve ziyaretci akışı var denmiş. bunun için sizi onaylıyan editörle görüşmem gerekicektir.

Buğra Kabakçı
Haber ve Reklam Editörü
www.juzy.net

qdin sizle MSN'de görüştüümüzde reklamları istediğim zaman kaldırabileceğimi bir problemin çıkmıyacağını sölemiştiniz.

Merhaba,
Sizin sorununuz için yetkililer ile görüştüm atılan mailde iletişim eksikligi varmış.
Sorun şu sitenizde banner olmadıgı halde tıklamalar gerçekleşiyormuş ve bu dogrultuda banlanmışsınız.

Bilginize.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yine konuya karısıyorum ama qdin'in sorumlu olduğu kisiler dısındakiler özel mesaj ile sorununu çözerse memnun olurum, konu yine dağılacak ondan korkuyorum :p

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yine konuya karısıyorum ama qdin'in sorumlu olduğu kisiler dısındakiler özel mesaj ile sorununu çözerse memnun olurum, konu yine dağılacak ondan korkuyorum :p

Merhaba,
Bende cidden çok mutlu olacagım. en azından sorumlu oldugum arkadaşların sorunları tamamlanınca diger arkadaşlarada yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

Öte yandan bugün bir çok ödeme işlemi daha yapıldı yarın hesaplarda olacaktır.
Diger yandan kontrollerimizde münferit hesapların hesap nolarının banka adreslerinin şehirlerin şubelerin eklenmedigini gördük lütfen eklemeyen varsa kontrol etsin hesaplarına bir an önce ücretleri yatsın bende rahat edeyim :)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitedeki banneri baska biryere koymadım ve para az kazandırıyor diye bannerları kapattım. ha vermek istemiyorlarsa problem yok.

JUZY.NET'e KALAN PARAMI HİYBE EDİYORUM.

qdin : sana karsı kesinlikle birşey söz konusu degildir. 10 ytl bi para degil ama hak da böyle yendiginde insanın ister istemez canı sıkılıyor. ödeyecek paraları yoksa bu işi yapmamalarını şiddetler öneririm, yoksa böyle üc beş kuruş için kendilerini dile düşürürler.

sata

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugun çarsamba ben hala juzy den odememi alamadım herkes ne diyorsa çok haklı aklıma çok şey geliyor juzy ile ilgili fakat buraya yazamıyorum ne yazıkki

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitedeki banneri baska biryere koymadım ve para az kazandırıyor diye bannerları kapattım. ha vermek istemiyorlarsa problem yok.

JUZY.NET'e KALAN PARAMI HİYBE EDİYORUM.

qdin : sana karsı kesinlikle birşey söz konusu degildir. 10 ytl bi para degil ama hak da böyle yendiginde insanın ister istemez canı sıkılıyor. ödeyecek paraları yoksa bu işi yapmamalarını şiddetler öneririm, yoksa böyle üc beş kuruş için kendilerini dile düşürürler.

Merhaba,
Sizin hesabınızı bizzat kontrol ettim
Çağatay -> kalpchat.com tıklama 1117 ödeme 1810 -693 = 693 fazla tık vermişiz size 10 YTL fazla eder buda lütfen bu pencerelere yorum yaparken dikkat ederseniz sevinirim.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Şu an itibari ile müşteri temsilcisi oldugum müşterilerimizin %99 hesabını ödemiş durumdayız. 2-3 banlanma riski taşıyan daha dogrusu banlanan hesap var dilerlerse bu pencereden bu müşteriler hesap sorabilirler. bunlarin fotoları cekilmiş ispat edilmiştir.

1-2 Müşterimin hesaplarınıda hallettikden sonra Juzy ile bir alakam kalmayacaktır. hakkı bana geçen biri varsa helal etsin benim geçmişse onlarada helal olsun.

Diger sorun yaşayan arkadaşlarımız var ise juzy destek panelinden gerekli yardımları eminim alacaklardır. yine onlarada usluplarını bozmamaları sadece onlara yardım ettigimi düşünürlerse yardımcı olabilirim. ziraki bazi müşterilerden sorumlu degilim..

Teşekkürler.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benim hala ödemem gelmedi

Merhaba,
Sizin için adminlerden bilgi aldım cuzi bir tıklamanız olmuş total 991 bununda karşılıgı ödenmiş. Hesap sahibi bayan adı gözüküyor mail ise bay birine ayit. Hesap sahibi ile görüşünüz hesabına para olması gerekiyor. problem devam ederse size yardım etmeye çalışırım.

yakamoz01

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hoca benimde odemem görünmüyr. bir bakar msıın. ref numaram nasıl bakıyorum bilmiyroum valla

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hoca benimde odemem görünmüyr. bir bakar msıın. ref numaram nasıl bakıyorum bilmiyroum valla

Merhaba,
Ref numaranızı bakmayı bilmediginizden daha önce bana vermediginiz anlaşılıyor. Lütfen juzy reklam paneline giriniz oradan banner kodlarından görebilirsiniz yada sitenizde reklam duruyorsa oradan reklam bannerinin üzerinden özelliklere bakınız 4 haneli rakam olacak onu bu pencereye pasteleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.