Şimdi öğrendiğim bir habere göre, siber saldırı yapılıyormuş. Söylenilenlere göre yine bu işin arkasında, kendilerini kahraman olarak gören bir grup çapulcu ( Anonymous ) varmış. Saldırıları önleme çalışmaları devam ediyormuş. Bu esnada ara ara kesinti olabilir arkadaşlar. Olayın TT net ile ilgisi yok. Bu sebeple başlığı değiştiriyorum.
napıyorlar nasıl ve nereye saldırıyorlar anlamadım ki, fiber optik hatlara nasıl saldırabilirler, farelere mi kemirtiyorlar, ayrıca başlık ve mesajımı değiştirdiğiniz için sizi kınıyorum.
Sadece başlığı düzelttim. Mesajınıza dokunmadım. Beni kınama sebebiniz nedir? Gerçekten merak ettim. Yanlış bilgi verdiğiniz için düzeltme yapmam mı?
bu hizmeti kim veriyor? ttnet değil mi? bu hizmeti kesintisiz vermekten kim sorumlu? mesajımın neresi yanlıştı?
Saldırı genel olarak Türkiye'de ki internetin kesilmesine yönelik yapılıyor. Başlık yanıltıcı. O yüzden düzenledim. TTnet'i bende pek tasvip etmiyorum. Fakat bu kadar düşmanlık da iyi değil. En azından bilinçli eleştiri yapmak gerekiyor.
gayet bilinçli eleştiri yaptım, siz benim bilinç düzeyimi yargılayamazsınız, koca ülkenin interneti kesiliyor ne diyelim aferin iyi yoldasınız mı diyelim? ayrıca kimseye düşmalık falan da söz konusu değil.