alexius, ne için yazdığımı anlamadın, senin anladığın anlamda değil, o anlamda olsaydı smiley eklemezdim (mitingle dalga geçme anlamında da değil) Sanırım daha önce bu konulardaki yazdıklarımı hiç okumamışsın.
pardon yanlış anlamış olabilirim özür..
alexius, ne için yazdığımı anlamadın, senin anladığın anlamda değil, o anlamda olsaydı smiley eklemezdim (mitingle dalga geçme anlamında da değil) Sanırım daha önce bu konulardaki yazdıklarımı hiç okumamışsın.
Uzatmanın anlamı yok. Söz Anayasa Mahkemesinindir. Yarın ki ekonomi canımı sıkıyor. sosyal demokratlık ilkesini çiğneyen bir sol parti ne kadar iyi bir muhalefet, iktidar olduğunu ele alırsak ne kadar iyi bir iktidar olur. Muhtırayı isteyen bir parti! Hangi şekilde demokrasi yapar ? Demokrasi yara almıştır , Cumhuriyet Yara almıştır , Genelkurmay Başkanlığı Yara Almıştır , Parlamento Yara almıştır.
Cumhur .. Meclisini seçiyor. Seçtiği vekiller meclise gidip kendini savunamıyor. Mikrofon uzatınca krizler demokrasi ve uzlaşmayla çözülür diyor. CHP'yi yenilenmeye davet ediyorum.
ne 10bini ne 15bini milyonlarca insan vardı![]()
selamlar ,mitingten az önce dönebildim , milyonlar oradaydı , bu arada yurdun çoğu köşesinde memleketinde ilçesinde kasaba köylerindede Cumhuriyet mitingleri yapıldı , bu böyle gitmez dedi milyonlar , bence erken seçim , sonrada akepe naş.
Ben, ülkenin tapusunu özel sektöre kiralamayacak bir partinin gelmesini istiyorum en azından.
Ülkenin stratejik nokta ve kurumları Türk milletinin elinde kalsın diyor. Lübnanlı kim olduğu belirsiz bir şirkette olmasın diyor. Çünkü akıllı devletler stratejik noktalarını ellerinde tutarlar, hiç olmadı yerli sermaye ile yönetirler. Şimdi sığıyor mu bir yerlere?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.